Servië: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
24 februari 2021
Laatst gecontroleerd op:
10 maart 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u als ondernemer weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Belgrado staat voor u klaar. Er is ook een specialist op het gebied van landbouw.

Natuurlijk kunt u met uw vragen over zakendoen in Servië altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze RVO-adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Servië al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Belgrado

U vindt de Nederlandse ambassade aan de Milentija Popovica, in de buurt van het stadspark Ušće en het Paleis van Servië. De ambassade ligt op loopafstand van verschillende bus- en tramhaltes. Zoekt u het bezoekadres fo algemene contactgegevens van de ambassade? Kijk dan op de website Netherlands and You.

Voor uw ondernemersvragen heeft de ambassade verschillende afdelingen. Lees hieronder wat zij voor u kunnen doen en hoe u direct contact opneemt.

Economische afdeling

Bij de economische afdeling van de ambassade kunt u terecht voor praktische informatie. Zij kan bijvoorbeeld uw vragen over wet- en regelgeving beantwoorden.

De economische afdeling kan u ook introduceren bij haar uitgebreide netwerk. Of samen met u een evenement organiseren op de ambassade, om zo uw dienst of product onder de aandacht te brengen. De medewerkers van de afdeling kennen de cultuur en weten de weg bij lokale instanties.

Neem contact op met de economische afdeling via:

T: +381 11 202 39 00
E: bel@minbuza.nl

Landbouwraad

De landbouwraad helpt Nederlandse agrarische bedrijven vanuit Boedapest (Hongarije) met zakendoen in Servië. Daarnaast richt deze ambassademedewerker zich ook op samenwerking via de politiek en beleid. Zo zet de landbouwraad bijvoorbeeld in op partnerschappen tussen Nederlandse en Servische partijen.

Neem contact op met de landbouwraad via:

T: +381 11 202 39 80
E: bel-lnv@minbuza.nl
W: Agroberichten Buitenland: Servië
Twitter: @NLagro_Budapest

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?