Feiten en cijfers

Laatst gecontroleerd op:
15 juni 2023
Gepubliceerd op:
1 oktober 2018

RVO is er voor u. Voor ondernemende Nederlanders die werken aan een duurzame en economisch sterke samenleving.

Wij stellen de dienstverlening aan onze klant centraal, en streven ernaar door slimme organisatie en digitale communicatie voor een soepele en optimale dienstverlening te zorgen.

Door verschillende expertises van onze medewerkers te combineren, bieden we het juiste advies. Als we de benodigde expertise zelf niet in huis hebben, verwijzen we door naar ons uitgebreide netwerk. Wij helpen onze klanten graag vooruit.

Bezoekers en klanttevredenheid

In 2022 had onze website in totaal 7,1 miljoen bezoekers. Op social media hadden we 288.700 volgers*. Bij Klantcontact hadden we 427.735 contactmomenten. Onze klanten gaven ons een 7,5 voor klanttevredenheid.

* Volgers op Linkedin, X-accounts RVO_Nederland, RVO_Duurzaam, RVO_Agrarisch, RVO_Innovatie, RVO_INT_OND, Instagram en Facebook.

Wij streven ernaar dé toonaangevende overheidsdienstverlener te zijn voor ondernemend Nederland. Een voorwaarde daarbij is dat onze klanten onze ambassadeurs zijn. Ons streefcijfer voor klanttevredenheid is een 8. Wij willen graag onze dienstverlening naar de klant op alle aspecten en kanalen verbeteren.

Bent u tevreden over deze pagina?