Bedrijf of coöperatie met meerdere werknemers of leden

Laatst gecontroleerd op:
2 maart 2022
Gepubliceerd op:
1 maart 2022

Is uw bedrijf of coöperatie geregistreerd als beroepsvisser? En heeft u meerdere werknemers of leden in dienst? Dan mag er op hetzelfde moment gemiddeld maximaal één werknemer of lid per 83 hectare viswater vissen. U geeft dit aan ons door.

Geef door wie er vist

U geeft aan ons door welke personen van uw bedrijf of coöperatie gaan vissen. U stuurt de namen in een e-mail naar vr@rvo.nl.

Wijziging doorgeven

Wilt u één of meerdere personen die gaan vissen wijzigen? Dat kunt u elk kwartaal doen. Geef uw wijziging uiterlijk door op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober voor het volgende kwartaal. U kunt de opgegeven personen niet aanpassen tijdens het kwartaal. Geef daarom uw wijziging op tijd aan ons door. Verandert er niets in uw situatie? Dan hoeft u ook niks door te geven.

U kunt ook voor een kwartaal een melding doen voor het hele jaar. Wilt u zeker weten dat u de juiste melding doet? Dan is het handig een keer per jaar uw werknemers op te geven.

Voorbeeld

U doet een melding op 1 februari. Dat betekent dat u een melding heeft gedaan voor het kwartaal vanaf 1 april. En dus niet voor het kwartaal dat op 1 januari is ingegaan.

Bent u tevreden over deze pagina?