Singapore: bij wie kunt u terecht?

Laatst gecontroleerd op:
27 juli 2021
Gepubliceerd op:
27 mei 2021

In Singapore staat het ambassadenetwerk voor u klaar. De medewerkers ter plekke zijn uw ogen en oren in Singapore. Zij kennen de lokale markt, signaleren kansen en geven praktische tips. Bovendien kunnen de medewerkers in het buitenland soms deuren openen die anders gesloten blijven. Maak gebruik van deze hulp!

Het Nederlands economisch netwerk in Singapore heeft afdelingen met verschillende expertises, zoals de economische afdeling, de landbouwraad, het Innovatie Attaché Netwerk en de douane-attachés. U kunt via e-mail direct contact met hen opnemen. Op deze pagina vindt u hun gegevens.

Ambassade in Singapore

De ambassade is gevestigd in Singapore en ondersteunt ondernemers, bedrijven en kennisinstellingen met onder andere:

  • Marktinformatie: marktkansen, wetgeving en actuele ontwikkelingen in diverse sectoren.
  • Contacten: zakelijk netwerk en contacten, zoals het identificeren van potentiële zakenpartners (agenten, distributeurs, afnemers, producenten).
  • Handelsactiviteiten: organisatie van handelsactiviteiten zoals seminars en netwerkbijeenkomsten.
  • Handelsmissies: ondersteuning van handelsmissies en beursdeelname in Singapore of de Aziatische regio.

Economische afdeling

U vindt de Nederlandse ambassade in Singapore. Het team Economische Zaken helpt Nederlandse bedrijven bij het zakendoen in Singapore. De afdeling zet zich in voor de Nederlandse economische belangen in Singapore. Ook bevordert het team de aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven op de Singaporese markt.

Meer weten? Neem contact op met de economische afdeling van de ambassade. Voor algemene marktinformatie, handelsgerelateerde vragen en vragen over het opzetten van een onderneming in Singapore kunt u, bij voorkeur in het Engels, mailen naar sin-ez@minbuza.nl.

Contactgegevens

Hoofd economische afdeling: dhr. Hajo Provo Kluit

Adres:
541 Orchard Road #13-01
Liat Towers
238881 Singapore
T: +65 673 711 55
E: sin-ez@minbuza.nl

Landbouwraad

Bent u werkzaam in de agrofoodsector en zoekt u ondersteuning bij het zakendoen Singapore? De ambassade heeft een eigen landbouwadviseur. Kijk op de website van Agroberichten Buitenland voor meer informatie.

Vragen kunt u, bij voorkeur in het Engels, mailen naar sin-lnv@minbuza.nl.

Innovatie Attaché Netwerk

Op zoek naar Research & Development-contacten in Singapore? Neem dan contact op met een van de innovatie-attachés. Kijk voor meer informatie op de pagina over het IA-netwerk Singapore.

Vragen kunt u, bij voorkeur in het Engels, mailen naar sin-ia@minbuza.nl.

Douane

Heeft u vragen over het exporteren van goederen of diensten naar Singapore? De douane-attachés helpen u graag verder (bij voorkeur in het Engels): sin-customs@minbuza.nl

Hulp nodig bij uw zaken in Singapore?

De economische experts ter plaatse helpen u graag verder!

T: +65 673 711 55
E: sin-ez@minbuza.nl

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?