Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor VvE

Laatst gecontroleerd op:
13 juni 2023
Gepubliceerd op:
8 juli 2022

Let op: aanvragen voor de SEEH is niet meer mogelijk. Op 23 januari 2023 opende de Subsidie verduurzamen voor verenigingen van eigenaars (SVVE).

U vraagt hiermee subsidie aan voor energiebesparende maatregelen, warmtetechnieken, energieadvies en een oplaadpuntenadvies. Ook is het mogelijk om voor één maatregel subsidie aan te vragen. De SVVE vervangt de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) en de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) voor VvE’s. Aanvragen voor deze 2 subsidies was mogelijk tot en met 31 december 2022 .

Bekijk voor meer informatie de pagina SVVE

Al subsidie aangevraagd voor de SEEH of ISDE? Dan gelden daarvoor de huidige informatie en voorwaarden.

Ontdek of u ook in aanmerking komt voor de SEEH

Wilt u weten welke energiebesparende maatregelen voor uw gebouw(en) het beste resultaat en rendement geven? Laat dan een energieadvies opstellen en vraag hiervoor subsidie aan.

Wilt u met uw VvE 2 of meer energiebesparende isolatiemaatregelen uitvoeren? Vraag hiervoor subsidie aan voordat u met de uitvoering begint.

Wilt u een adviesrapport laten maken voor het aanleggen van 1 of meer oplaadpunten voor elektrische auto's? Voor de advieskosten kunt u subsidie aanvragen.

In opdracht van:
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Bent u tevreden over deze pagina?