SEED Capital

Meer artikelen
Man achter 2 computerschermen

Het fonds Innovatiefonds MKB+ bouwt onder andere voort op bestaande succesvolle financieringsinstrumenten. Eén daarvan is de SEED Capital-regeling.

Met de Seed Capital-regeling ondersteunt het ministerie van Economische Zaken vooral technostarters en creatieve starters. Via deze regeling verstrekt het ministerie kapitaal aan investeringsfondsen die met risicokapitaal investeren in innovatieve ondernemers op technologisch en creatief gebied. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering.

  • Ik wil een investeringsfonds opzetten

    Wilt u een investeringsfonds opzetten om met risicokapitaal te investeren in innovatieve ondernemers op technologisch en creatief gebied? Vraag dan een lening aan voor het opzetten van een Seed-fonds.

  • Ik ben op zoek naar een investeerder
    Verschillende investeringsfondsen hebben nog budget. Kijk bij welke investeringsfondsen u een aanvraag kunt doen.

Denkt u na over het oprichten van een SEED-fonds? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft het proces van idee tot aanvraag voor u in 3 stappen opgedeeld.

De oogst van 10 jaar SEED Capital

Lees meer over wat er de afgelopen 10 jaar bereikt is met de Seed Capital regeling in het boek : De oogst van 10 jaar Seed Capital. U vindt de publicatie bij Downloads, onderaan de pagina.

De SEED Capital regeling is 1 van de pijlers van het Innovatiefonds MKB+.

Regelgeving

Bekijk een overzicht van publicaties over de SEED-regeling in de Staatscourant op overheid.nl.

SEED regeling november 2015

 

Download:

Service menu right