Hulp bij zakendoen in Australië

Laatst gecontroleerd op:
6 december 2023
Gepubliceerd op:
5 oktober 2020

Als u al succesvol zakendoet in Australië, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Canberra, het consulaat-generaal in Sydney en de honoraire consuls staan voor u klaar.

Contact met de Nederlandse ambassade en het consulaat-generaal in Australië

Maak kennis met de ambassade en het consulaat

Doet u zaken in Australië? De economische afdelingen van de ambassade in Canberra en het consulaat-generaal in Sidney hebben een groot netwerk in Australië. Daarnaast zijn er ook nog honorair consuls.

Zij kunnen u advies geven over zakelijke kansen, sectorinformatie en economische ontwikkelingen. Zij kunnen ook voor u contact leggen met mogelijke zakenpartners.

Volg de ambassade op social media

Contact met de economische afdelingen

Zoekt u praktische tips over zakendoen in Australië, rechtstreeks van de ambassade? De economische afdelingen helpen u graag bij uw zakelijke vragen. Maak gebruik van hun economische expertise!

Neem contact op

Plan een afspraak met het economische team van de ambassade

Bent u op zoek naar een zakenpartner? Of heeft u concrete handelsvragen over zakendoen in Australië? Maak dan een afspraak met het consulaat in Sidney.

U kunt een e-mail sturen of bellen naar het consulaat in Sidney. Geef daarbij aan wat de reden is dat u een afspraak wilt maken en voeg het profiel van uw bedrijf toe.

Neem contact op

E: syd-ez@minbuza.nl 
T: +61 2 8305 6800

Bezoek evenementen over zakendoen

Ontmoet zakenpartners en doe kennis op tijdens evenementen over zakendoen in Australië. Die worden georganiseerd door de ambassade, het consulaat-generaal of RVO.

Bekijk nieuwe evenementen:

Algemene contactgegevens van de ambassade en het consulaat

Heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? Als u in Australië woont, kunt u ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen of ophalen van uw paspoort.

Let op: de ambassade heeft geen consulaire afdeling. U kunt uw consulaire vragen stellen bij het consulaat-generaal in Sidney.

Kansen in de landbouw, energie en afvalverwerking

De medewerkers van het Nederlandse ambassadenetwerk in het buitenland volgen de economische, innovatieve en maatschappelijke ontwikkelingen. 

Ook kansen en ontwikkelingen op het gebied van innovatie, internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen en aanbestedingen houden zij goed in de gaten. 

Bekijk de zakelijke kansen en sectormarktrapporten in Australië

Engelstalige informatie over de ambassade

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Australische contacten? Op Netherlands and You vindt u meer over zakendoen met Nederland.

Bekijk de Engelse informatie

Wilt u Engelstalige updates ontvangen via een zakelijke, tweemaandelijkse nieuwsbrief van het ambassadenetwerk? Stuur dan een e-mail naar syd-ez@minbuza.nl.

Bekijk de informatie over honorair consuls in Australië

Honorair consuls zijn onmisbaar voor het internationale netwerk van Nederland. Ze bieden hulp aan Nederlanders in het buitenland en behartigen de Nederlandse handelsbelangen.

Bekijk de adresgegevens van alle honorair consuls in Australië

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?