Hulp van de ambassade in België

Gepubliceerd op:
8 juli 2020

Als u al succesvol zakendoet in België, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. Het buitenlandnetwerk in België staat voor u klaar. Dit buitenlandnetwerk bestaat uit de ambassade in Brussel en het consulaat-generaal in Antwerpen.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Heeft u als Nederlandse ondernemer praktische hulp nodig bij uw activiteiten in België? De medewerkers van het buitenlandnetwerk in België helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen.

Benieuwd welke mogelijkheden de Belgische markt u biedt? Bekijk de pagina 'Zakelijke kansen in België', inclusief marktrapporten over kansrijke sectoren.

Succesvol zakendoen in België: met welke lokale gebruiken en cultuur houdt u rekening? Deze do's-and-don'ts helpen u op weg.

In België is de overheid anders georganiseerd dan in Nederland. Kom niet voor verrassingen te staan. Lees hier welke overheden welke zaken regelen in België.

Welke interessante economische ontwikkelingen en investeringsmogelijkheden zijn er in België? Lees de nieuwsbrief van het economisch cluster van de Nederlandse ambassade.

Bent u benieuwd naar uw ondernemersmogelijkheden in België? Tijdens (digitale) bijeenkomsten en handelsmissies hoort u hier meer over. Kijk in de agenda of er de komende tijd iets gepland is.

Hulp bij uw zaken in België?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

 

E: bru-ea@minbuza.nl

T: +32 2 679 17 26

Bent u tevreden over deze pagina?