Hulp van de ambassade in Oekraïne

Gepubliceerd op:
20 november 2020
Laatst gecontroleerd op:
5 juni 2023

De Russische inval heeft invloed op zakendoen in Oekraïne. Heeft u hier vragen over? Deze kunt u kwijt bij het Ondernemersloket van RVO. De Nederlandse ambassade in Kiev (Kyiv) werkt samen met RVO om ondernemers verder te helpen.

Contact met de Nederlandse ambassade in Oekraïne

Situatie in Oekraïne

Contact met het ondernemersloket

Heeft u vragen over de invloed van de oorlog in Oekraïne op uw bedrijf? Bijvoorbeeld op het gebied van export, zakenpartners of sancties? Neem dan contact op met het Ondernemerloket van RVO.

Neem contact op

Bekijk de contactgegevens

Contact met economische afdeling

U kunt bij de economische afdeling van de ambassade terecht voor concrete vragen over geschikte zakenpartners, obstakels bij het regelen van formaliteiten, en meer. Stel uw vraag als het kan in het Engels.

Neem contact op

T: +380 44 490 82 25/12
E: kie-ea@minbuza.nl

Contact met landbouwteam

De Landbouwraad helpt u graag verder met uw vragen over de landbouw of voedselindustrie in Oekraïne.

Neem contact op

T: +380 44 490 82 23
E: kie-lnv@minbuza.nl

Algemene contactgegevens ambassade

U vindt het ambassadegebouw in de hoofdstad Kiev aan het Kontraktova Ploshcha. Een plein in het hart van de eeuwenoude handelswijk Podil, dicht bij de Dnjepr-rivier.

Zoekt u het adres van de Nederlandse ambassade? Of heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? Kijk dan op de website Nederland Wereldwijd:

Bekijk de contactgegevens

Sancties

Doet u zaken in Oekraïne? Dan kunt u te maken krijgen met sancties van de Europese Unie. Bijvoorbeeld voor de Krim, Donetsk, Loehansk en andere door Rusland bezette gebieden.

Lees meer over de sancties

Help Oekraïne weer op te bouwen

De oorlog in Oekraïne heeft er zakendoen ingrijpend veranderd. Hoewel de oorlog nog niet is afgelopen, wordt er al nagedacht over wederopbouw. U kunt hier als ondernemer ook een rol in spelen.

Lees hoe u kunt meehelpen

Engelstalige informatie van de ambassade

Zoekt u informatie over Nederland voor uw Oekraïense contacten? Op de website Netherlandsandyou.nl vindt u Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

Bekijk de Engelstalige informatie

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?