Saoedi-Arabië: bij wie kunt u terecht?

Laatst gecontroleerd op:
15 juni 2023
Gepubliceerd op:
27 januari 2021

Heeft u een vraag over zakendoen in of met Saoedi-Arabië? Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen. Kent u de wegen in Saoedi-Arabië al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Het ambassadenetwerk staat voor u klaar. 

Ambassade in Riyadh

Het Nederlands economisch netwerk Saoedi-Arabië bestaat uit de economische afdelingen van de ambassade in Riyadh en de landbouwraad Golfstaten in Riyadh. De ambassade kan:

  • u helpen bij onderzoek naar uw potentiële klant in Saoedi-Arabië;
  • u adviseren over culturele gebruiken; en
  • u vaak helpen bij het contact met de Saoedische overheid.

Neem contact op met de ambassade

T: +966 114 422 300
E: riy@minbuza.nl

De ambassade is gelegen in de diplomatenwijk van Riyadh. U vindt de openingstijden en andere contactgegevens op Nederland Wereldwijd.

Landbouwraad in Riyadh

Heeft u vragen over agrarische zaken? Dan kunt u terecht bij het landbouwteam in Riyadh. Ook voor zakelijke diensten voor Nederlandse agrarische bedrijven die naar Saoedi-Arabië willen exporteren of al in dit land gevestigd zijn.

Lees meer over de Landbouwraad in Riyadh op Agroberichten Buitenland. U vindt hier ook een interview met de Landbouwraad voor de Golfstaten, waarin hij vertelt over de kansen en uitdagingen voor Nederlandse agrarische ondernemers.

Neem contact op met het landbouwteam via:
T: +966 114 422 320
E: riy-lnv@minbuza.nl
W: Landbouwraad Golfstaten

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?