Zakendoen in Zuid-Korea: hulp van de Nederlandse ambassade

Laatst gecontroleerd op:
6 maart 2024
Gepubliceerd op:
15 januari 2021

Als u in Zuid-Korea bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade in Seoel en de honorair consul in Busan. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. 

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Maak kennis met de ambassade

Doet u zaken in Zuid-Korea? De ambassade in Seoel en de honorair consul in Busan staan voor u klaar. Ze adviseren u over:

  • wetgeving en procedures;
  • exportkansen;
  • investeringsmogelijkheden en marktinformatie.

Volg de ambassade op social media

Contact met de ambassade

Neem contact op met team Economie en Handel in Seoel via:

T: +82 231 186 00
E: seo-ea@minbuza.nl 

Vragen voor de landbouwafdeling

Heeft u vragen over de agrifood-, tuinbouw-, visserij-, en bosbouwsector? Neem dan contact op met de LNV-raad Zuid-Korea.

E: seo-lnv@minbuza.nl

Evenementen en handelsmissies

Ontmoet Zuid-Koreaanse zakenpartners voor uw onderneming tijdens bijeenkomsten georganiseerd door het ambassadeteam. Denk aan seminars, netwerkbijeenkomsten, handelsmissies en vakbeurzen.

Bekijk nieuwe evenementen via:

Zakenpartners en R&D-contacten

De ambassade kan u ter plekke ook helpen met mogelijke zakenpartners vinden. Denk aan distributeurs, afnemers en producenten.

Contacten voor innovatie

De innovatie-attaché in Zuid-Korea volgt de innovatieve en technologische ontwikkelingen in Zuid-Korea op de voet. Deze adviseur helpt u met Research & Development (R&D)-contacten. Het Innovatie Attaché Netwerk signaleert kansen voor R&D en helpt bij innovatieve matches tussen Nederland en Zuid-Korea.

Neem contact op:

E: info@nost-korea.com

Algemene contactgegevens ambassade

Heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? U vindt op NederlandWereldwijd.nl meer contactgegevens van de Nederlandse ambassade. Als u in Zuid-Korea woont, kunt u ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen of ophalen van uw paspoort. 

Engelse informatie over Nederland

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Zuid-Koreaanse contacten? Op netherlandsandyou.nl vindt u meer Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

Kansrijke sectoren in Zuid-Korea

De Nederlandse ambassade in Seoel zoekt voor u naar kansen in Zuid-Korea. We hebben voor u een selectie gemaakt.

Zakencultuur in Zuid-Korea

Wilt u zakendoen in Zuid-Korea? Zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van de bedrijfscultuur en gebruiken. In samenwerking met de ambassade in Seoel heeft RVO tips opgesteld.

Bekijk de lijst met tips

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?