Zuid-Korea: wat kunnen wij voor u doen?

Gepubliceerd op:
28 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
29 januari 2021

Om een positie te veroveren op de Koreaanse markt heeft u inzicht in de markt en de juiste contacten nodig. De ambassade heeft specialistische kennis over Zuid-Korea en een uitgebreid lokaal netwerk. Ook informeert de ambassade u graag over de zakencultuur in Zuid-Korea.

Belangenbehartiging

De overheid zet zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven en organisaties in Zuid-Korea. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij zakelijke problemen of zijn lokale procedures ingewikkeld? U kunt terecht bij de ambassade.

Advies en contacten

De Nederlandse ambassade volgt de Koreaanse economie op de voet en heeft een groot netwerk, vooral in kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers. De ambassade kan u op basis van uw vraag snel helpen, of doorverwijzen naar waardevolle contacten. Neem contact met de ambassade op voor een advies op maat.

Ook al is succes nooit gegarandeerd, een samenwerking met de Nederlandse ambassade in Zuid-Korea kan deuren openen. De ambassade kan helpen door het organiseren van gesprekken, presentaties en missies.

Zakenpartners vinden

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen? En zoekt u een Koreaanse zakenpartner? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan bij RVO.

Met Zakenpartnersupport Op Maat biedt de ambassade hulp en advies bij het vinden van zakenpartners in Zuid-Korea. Dit kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners of franchisenemers.

Op basis van het advies (en het profiel van uw bedrijf) zoeken RVO en ambassade voor u gericht naar potentiële zakenpartners in Zuid-Korea. Vervolgens benaderen zij die persoonlijk om uw bedrijf te introduceren. De reacties worden daarna aan u gepresenteerd. Als het contact via RVO of de ambassade gaat, kunnen deuren sneller voor u open gaan.

Heeft u al partners in Zuid-Korea, maar heeft u toch behoefte aan advies en/of begeleiding, neem dan rechtstreeks contact op met een van onze posten in Zuid-Korea.

Meegaan op handelsmissie

Wij organiseren geregeld handelsmissies naar Zuid-Korea. Op dit moment zijn alle fysieke handelsmissies geannuleerd. Wel worden er digitale evenementen georganiseerd en vinden er in 2021 mogelijk virtuele handelsmissies plaats. Kijk voor de meest recente informatie over evenementen en handelsmissies in de agenda voor Zuid-Korea.

Deelnemen aan een business event

In Korea vinden veel beurzen en evenementen plaats waaraan u als buitenlandse ondernemer kunt deelnemen. De ambassade organiseert zelf ook business events om de samenwerking tussen het Nederlandse en Koreaanse bedrijfsleven te bevorderen. U kunt hier uw bedrijf of product presenteren, partners en klanten ontmoeten en de markt verkennen. Houd de socialmediakanalen van de ambassade in de gaten voor de meest recente evenementen. U kunt onze activiteiten volgen via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Meer informatie

Wilt u meer weten over uw kansen in Zuid-Korea en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via seo-ea@minbuza.nl.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?