Ondernemende vrouwen

Gepubliceerd op:
4 juli 2022
Laatst gecontroleerd op:
4 december 2023

Vrouwelijke ondernemers opgelet: met 'Groei over grenzen' roepen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u op om uw internationale ambities te realiseren. Bedrijven die internationaal zakendoen zijn productiever, innovatiever en succesvoller. Maak daarom kennis met RVO en bekijk wat wij voor u kunnen doen.

Ontdek en leer...

Ontdek subsidies en financieringen

vrond-subsidies

Bent u op zoek naar financiële ondersteuning? De subsidie- en financieringswijzer geeft u een overzicht van geschikte regelingen op maat.
 

 

Marika van Santvoort, CEO van Pacha de Cacao: "RVO kan mogelijk de financiële gaten opvullen en specifieke activiteiten ondersteunen die onze groei mogelijk gaan maken."

Leer van succesvolle vrouwen

vrond-inspiratie

Wilt u weten hoe andere vrouwelijke ondernemers succesvol werden? Bekijk onze vlogserie en lees de verhalen van andere vrouwen!

Cathelijne Lania, eigenaar van A Beautiful Story & oud-winnaar OHMF: "Met hulp van RVO gaan we uitbreiden naar de VS en Canada."

Ga mee op handelsmissie

monique ansink

Bent u een mkb'er of start-up? En wilt u uw internationale netwerk uitbreiden? Bekijk ons aanbod aan evenementen en missies!

Monique Ansink, CEO van Jumbo Cargo Products: "Tijdens de handelsmissie heb ik kennis gemaakt met collega-ondernemers in Vietnam en de mensen van de ambassade. Ik heb inzicht gekregen in kansen die ik zonder deze missie niet zo snel had herkend!"

Groei internationaal

kristel groenenboom

Wilt u internationaal groeien met uw bedrijf? En bent u op zoek naar informatie over exporteren? Maak gebruik van onze export-tools!

Kristel Groenenboom, zakenvrouw van het jaar 2022: "Mijn tip voor andere internationale ondernemers: wees goed voorbereid op het gebied van wetkennis. En zorg ervoor dat je goed internationaal verzekerd bent."

Meld u aan voor het Business Support Programme Marokko

Wilt u zakendoen in Marokko? En kunt u hier hulp bij gebruiken? Het Business Support Programme (BSP) Marokko geeft Nederlandse mkb'ers steun en begeleiding bij entree op de Marokkaanse markt. Meld u uiterlijk 8 december aan om deel te nemen.  

Netwerken

5 Tips om samen met de Nederlandse ambassade succesvol te exporteren

Producten of diensten exporteren is voor veel ondernemers een manier om hun bedrijf te laten groeien. Maar hoe pakt u dat aan? Lees deze 5 tips! 

Groei over Grenzen podcast

Marika van Santvoort

Groei over Grenzen podcast #4: Marika van Santvoort

Marika van Santvoort zet met haar bedrijf Pacha de Cacao duurzame cacaoproducten internationaal op de kaart. Met behulp van de Subsidie SIB Individuele beursdeelname kon Marika haar producten promoten in de Verenigde Staten. Benieuwd naar haar verhaal? Luister naar aflevering 4 van de Groei over Grenzen podcastserie!

Meer horen? Beluister de hele podcastserie Groei over Grenzen.

Groei over Grenzen vlog #17: Een handelsmissie, wat is dat eigenlijk?

Voor aflevering 17 van de Groei over Grenzen vlogserie staat Jantien van der Laan op Schiphol Monique Ansink op te wachten. Zij is mee geweest op handelsmissie naar Vietnam, om daar nieuwe kansen te onderzoeken voor haar bedrijf Jumbo Cargo Products. Bekijk hier waarom meegaan op handelsmissie een goed idee is!

Onderzoeken

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?