Ondernemende vrouwen

Gepubliceerd op:
4 juli 2022
Laatst gecontroleerd op:
2 november 2022

Vrouwelijke ondernemers opgelet: met 'Groei over grenzen' roepen het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u op om uw internationale ambities te realiseren. Bedrijven die internationaal zakendoen zijn productiever, innovatiever en succesvoller. Maak daarom kennis met RVO en bekijk wat wij voor u kunnen doen. 

Ontdek en leer...

vrond-subsidies

Ontdek subsidies en financieringen

Bent u op zoek naar financiële ondersteuning? De subsidie- en financieringswijzer geeft u een overzicht van geschikte regelingen op maat. 

 

Marika van Santvoort, CEO van Pacha de Cacao: "RVO kan mogelijk de financiële gaten opvullen en specifieke activiteiten ondersteunen die onze groei mogelijk gaan maken."

vrond-inspiratie

Leer van succesvolle vrouwen

Wilt u weten hoe andere vrouwelijke ondernemers succesvol werden? Bekijk onze vlogserie en lees de verhalen van andere vrouwen!

Cathelijne Lania, eigenaar van A Beautiful Story & oud-winnaar OHMF: "Met hulp van RVO gaan we uitbreiden naar de VS en Canada."

monique ansink

Ga mee op handelsmissie

Bent u een mkb'er of start-up? En wilt u uw internationale netwerk uitbreiden? Bekijk ons aanbod aan evenementen en missies!

Monique Ansink, CEO van Jumbo Cargo Products: "Tijdens de handelsmissie heb ik kennis gemaakt met collega-ondernemers in Vietnam en de mensen van de ambassade. Ik heb inzicht gekregen in kansen die ik zonder deze missie niet zo snel had herkend!"

kristel groenenboom

Groei internationaal

Wilt u internationaal groeien met uw bedrijf? En bent u op zoek naar informatie over exporteren? Maak gebruik van onze export-tools!

Kristel Groenenboom, zakenvrouw van het jaar 2022: "Mijn tip voor andere internationale ondernemers: wees goed voorbereid op het gebied van wetkennis. En zorg ervoor dat je goed internationaal verzekerd bent."

Netwerken

Groei over Grenzen vlog #17: Een handelsmissie, wat is dat eigenlijk?

Voor aflevering 17 van de Groei over Grenzen vlogserie staat Jantien van der Laan op Schiphol Monique Ansink op te wachten. Zij is mee geweest op handelsmissie naar Vietnam om daar nieuwe kansen te onderzoeken voor haar bedrijf Jumbo Cargo Products. Bekijk hier waarom meegaan op handelsmissie een goed idee is!

Onderzoeken

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?