Wat kun jij doen bij RVO?

Gepubliceerd op:
19 december 2018
Laatst gecontroleerd op:
4 april 2023

Wil jij wat betekenen voor ondernemend Nederland? Bij RVO zijn er vele mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld meewerken aan nationale en internationale programma's, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Samen werken we aan een sterke economie en een duurzame samenleving.

Vakgebieden RVO

Benieuwd naar de verschillende rollen die je kunt vervullen bij RVO?
Lees meer over:

Het verhaal van RVO

Onderstaande video 'Het verhaal van RVO' laat zien waar de medewerkers bij RVO iedere dag hard aan werken. We dragen ons steentje bij aan duurzame ontwikkelingsdoelen en zoeken met elkaar de beste oplossingen voor klanten, opdrachtgevers en netwerkpartners.

Talentontwikkeling

Bij RVO is er aandacht voor talentontwikkeling. Zo stimuleren wij je gebruik te maken van onze ruime opleidingsmogelijkheden. Daarnaast kun je ongeveer 20% van je werktijd besteden aan zaken die buiten je rechtstreekse takenpakket liggen. Ga bijvoorbeeld tijdelijk bij een andere afdeling aan de slag, neem deel aan projecten of werk samen met collega's nieuwe ideeën uit. Zo leer je over grenzen heen te kijken. Goed voor jou en goed voor ondernemend Nederland.

Vragen?

Neem contact op via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?