Hulp van de ambassade in Finland

Gepubliceerd op:
22 december 2020

Als u al succesvol zakendoet in Finland, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Helsinki staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Voor al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Helsinki. Het economisch netwerk van de ambassade heeft de lokale contacten en kennis om u verder te helpen.

 

Een diner, productlancering of netwerkevenement organiseren voor uw belangrijkste klanten in een prestigieuze omgeving? Als ondernemer kunt u gebruikmaken van de residentie van de Nederlandse ambassade.

 

Stuurt u als werkgever arbeidskrachten naar Finland voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Helsinki weet waarmee u dan rekening moet houden.

Conferentie header

Gaat u ondernemen in Finland? Deze bedrijven gingen u voor. Op de website Netherlands and You vertellen zij (in het Engels) hoe ze dat deden en waar zij hulp kregen. Op die site vindt u nog veel meer informatie over Nederland voor uw Finse contacten.

Het Regional Business Development team voor Finland, Scandinavië en de Baltische landen wijst Nederlandse bedrijven op kansen in deze regio. Ook voert het team projecten uit om de samenwerking met deze regio te versterken op het gebied van handel en innovatie.

De Nederlandse ambassades in Finland, Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Noorwegen en Zweden werken samen in het Nordic-Baltic Netwerk (NBN). De NBN-landen behoren tot de zakelijke top-partners van Nederland.

Hulp bij uw zaken in Finland?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

E: hel-ea@minbuza.nl
T: +358 922 89 20

Bent u tevreden over deze pagina?