Hulp van de ambassade in Noorwegen

Gepubliceerd op:
19 januari 2021

Als u al succesvol zakendoet in Noorwegen, kan het zijn dat u toch ergens tegenaan loopt. Of een zetje in de juiste richting nodig heeft. Dan is het handig om hulp ter plaatse te krijgen. De ambassade in Oslo staat voor u klaar.

Het ambassadenetwerk staat voor u klaar

Met al uw ondernemersvragen kunt u terecht bij de ambassade in Oslo en de honorair consuls in Bergen, Larvik, Stavanger, Tromsø en Trondheim. De ambassade heeft een economische afdeling in Oslo en werkt samen met de landbouwraad in Kopenhagen.

In Kopenhagen vindt u het landbouwteam voor Scandinavië. Dit team behartigt de belangen van de Nederlandse agrifood-, tuinbouw-, visserij- en tuin- en bosbouwsector in Denemarken, Noorwegen en Zweden.

Stuurt u als werkgever werknemers naar Noorwegen voor een tijdelijke opdracht? De ambassade in Oslo weet waarmee u dan rekening moet houden.

Het Regional Business Development team voor de Nordics & Baltics wijst Nederlandse bedrijven op kansen in deze regio, dus ook in Noorwegen. Bovendien voert het team projecten uit om de samenwerking met deze regio te versterken.

De Nederlandse ambassades in Noorwegen, Denemarken, Estland, Finland, Letland, Litouwen en Zweden werken samen in het Nordic-Baltic Netwerk (NBN). De NBN-landen behoren tot de zakelijke top-partners van Nederland.

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Noorse contacten? Bijvoorbeeld over zakendoen in Nederland? Kijk dan op Netherlands and You.

Hulp nodig bij uw zaken in Noorwegen?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!
 

E: osl-ea@minbuza.nl
T: +47 233 336 00

Bent u tevreden over deze pagina?