Transparantiebenchmark – Scorearchief

Gepubliceerd op:
1 februari 2024

Op deze pagina vindt u het overzicht van de scores die zijn behaald tijdens het Transparantiebenchmarkonderzoek van de afgelopen jaren.

Wilt u terugvinden hoe uw bedrijf scoorde in de afgelopen jaren? Download dan het Excel bestand met de data van 2004 tot en met 2023. 
 

Vanaf 2021 zijn ook de scores van organisaties die in aanmerking kwamen voor een afzonderlijke beoordeling op basis van de internationale groepsverslagenregeling en bijbehorende criteria opgenomen in de archiefscores. Deze staan in een separate scorelijst op aparte tabbladen in het Exceloverzicht. 
N.B. In dit overzicht vindt u alleen de uiteindelijke score van het bedrijf en hoe die zich verhoudt in de gehele benchmark. 

Bent u benieuwd hoe uw bedrijf heeft gescoord per onderdeel? Die data hebben wij ook. Daarvoor kunt u mailen met uw verzoek voor het opvragen van die data voor een specifiek jaar naar transparantiebenchmark@minezk.nl

Wilt u liever lezen over hoe de scores tot stand zijn gekomen en weten hoe er per sector werd gescoord in het desbetreffende jaar? Dan kunt u daarover lezen in het bijbehorende juryrapport. Wegens de coronapandemie is er in 2020 geen juryrapport verschenen. De rapporten van 2018 en 2017 komen later beschikbaar.

 

Alleen benieuwd naar de winnaar van een bepaald jaar? Ga dan naar Winnaars Kristalprijs

Bent u tevreden over deze pagina?