Vangstregistratie

Gepubliceerd op:
8 juni 2021
Laatst gecontroleerd op:
31 augustus 2021

Vist u op zee? Dan geeft u uw vangstregistratie door. Dit zijn de gegevens van uw visreis en uw activiteiten. Hier zijn 2 systemen voor: E-lite en het elektronisch logboek. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Welk systeem u gebruikt, ligt aan de lengte van uw vissersvaartuig.

Deze gegevens zijn belangrijk voor het beheer van het quotum. En voor het verzamelen van informatie over de visserij en visbestanden.

Vissersvaartuig kleiner dan 12 meter

U gebruikt het E-lite logboek. Hiermee stuurt u de gegevens van uw visreis naar ons. Bijvoorbeeld wanneer u uit de haven bent vertrokken. En gegevens van de vissoorten die u heeft gevangen. Dit doet u binnen 24 uur nadat u terug bent gekomen in de haven. Is uw vissersvaartuig tussen de 10 en 12 meter lang? Dan zijn er extra voorwaarden. U vindt alle informatie op Visreis doorgeven vaartuigen kleiner dan 12 meter.

Vissersvaartuig van 12 meter of langer

U gebruikt het elektronisch logboek. Hiermee geeft u de gegevens van uw visreis en uw activiteiten door. U stuurt elke dag van de visreis een aantal berichten. Bijvoorbeeld hoeveel u heeft gevangen. U leest meer over het elektronisch logboek op Visreis doorgeven vaartuigen van 12 meter of langer.

Vragen over vangstregistratie?

Neem contact met ons op:

088 042 00 00

In opdracht van:
  • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Bent u tevreden over deze pagina?