Vangstregistratie

Gepubliceerd op:
8 juni 2021
Laatst gecontroleerd op:
31 augustus 2021

Vist u op zee? Dan geeft u uw vangstregistratie door. Dit zijn de gegevens van uw visreis en uw activiteiten. Hier zijn 2 systemen voor: E-lite en het elektronisch logboek. Hiervoor gelden andere voorwaarden. Welk systeem u gebruikt, ligt aan de lengte van uw vissersvaartuig.

Deze gegevens zijn belangrijk voor het beheer van het quotum. En voor het verzamelen van informatie over de visserij en visbestanden.

Hoe wilt u geïnformeerd worden? Laat het ons weten

We willen u zo goed mogelijk informeren over de visserij- en aquacultuursector. Dit kunnen we op verschillende manieren doen. We horen graag van u hoe u op de hoogte wilt blijven. Zo kunnen we onze communicatie zo goed mogelijk op uw behoeftes afstemmen.

We hebben een korte vragenlijst gemaakt. Hiermee geeft u in 10 minuten anoniem uw mening.

Vissersvaartuig kleiner dan 12 meter

U gebruikt het E-lite logboek. Hiermee stuurt u de gegevens van uw visreis naar ons. Bijvoorbeeld wanneer u uit de haven bent vertrokken. En gegevens van de vissoorten die u heeft gevangen. Dit doet u binnen 24 uur nadat u terug bent gekomen in de haven. Is uw vissersvaartuig tussen de 10 en 12 meter lang? Dan zijn er extra voorwaarden. U vindt alle informatie op Visreis doorgeven vaartuigen kleiner dan 12 meter.

Vissersvaartuig van 12 meter of langer

U gebruikt het elektronisch logboek. Hiermee geeft u de gegevens van uw visreis en uw activiteiten door. U stuurt elke dag van de visreis een aantal berichten. Bijvoorbeeld hoeveel u heeft gevangen. U leest meer over het elektronisch logboek op Visreis doorgeven vaartuigen van 12 meter of langer.

Vragen over vangstregistratie?

Neem contact met ons op:

088 042 00 00

In opdracht van:
  • Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit
Bent u tevreden over deze pagina?