Open voor aanvragen

Vind uw samenwerkingspartner CETPartnership

Laatst gecontroleerd op:
3 juli 2023
Gepubliceerd op:
18 augustus 2022

Bent u op zoek naar buitenlandse partners voor uw energie-innovatie? Via deze pagina vindt u potentiële partners om mee samen te werken voor de subsidie Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership).

Op de pagina’s van CETPartnership vindt u een tabel. De tabel heet 'Funding Agencies and Call modules'. Dit is één van de documenten van de 'Call documents' van CETPartnership.

In die tabel vindt u 46 organisaties uit verschillende landen die lokaal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de subsidie. CETPartnership werkt met verschillende  modules met onderwerpen van een bepaald thema (Transition Initiatives, TRI). Niet elke organisatie heeft subsidiebudget voor iedere module. In de tabel staat een 'x' als een organisatie budget heeft voor een bepaalde module. In de tabel vindt u ook de modules waar wij vanuit Nederland aan deelnemen.

Bekijk welke organisaties subsidie uitgeven voor de modules die aansluiten bij uw innovatieproject. Via hen vindt u dan makkelijker lokale partners om mee samen te werken.

Via het matchmaking platform van Clean Energy Transition Partnership vindt u andere organisaties om mee samen te werken. U kunt zich daar ook zelf opgeven.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?