Gesloten voor aanvragen

Na uw aanvraag Eureka-call waterstoftransportinfrastructuur

Gepubliceerd op:
1 oktober 2021
Laatst gecontroleerd op:
17 juli 2023

Lees wat er na uw aanvraag gebeurt en wat u moet doen.

Als uw project wordt beoordeeld

RVO kan u tijdens de behandeling van uw nationale aanvraag vragen stellen over uw projectbegroting. Maximaal 13 weken na uw aanvraag ontvangt u onze beslissing.

Als uw project wijzigt

Wilt u tijdens de looptijd van uw project wijzigingen doorvoeren? Dan bespreekt u dit eerst met één van onze adviseurs. Voor sommige wijzigingen in de projectopzet of -uitvoering heeft u namelijk vooraf toestemming nodig van het Eureka-secretariaat in Brussel. Na het gesprek geeft u de wijzigingen zo snel mogelijk schriftelijk aan ons door. 

Voortgang van uw project

Gedurende de looptijd van het project brengt u één keer per jaar een voortgangsverslag uit. Een adviseur van RVO belt u één keer per jaar om het verloop van uw project door te spreken.

Vaststelling aanvragen

Na afloop van uw project dient u een verzoek tot vaststelling in. Informatie over het aanvragen van de vaststelling vindt u in onze Subsidiespelregels. U brengt ook een eindverslag uit. Wij sturen u, enkele weken voor de einddatum van uw project, een e-mail om u aan het eindverslag te herinneren.

Via onderstaande knop vindt u het vaststellingsformulier. Het format Eindverslag Eurekaproject kunt u hieronder downloaden:

  Als u bij de beschikking een controleprotocol heeft ontvangen, dan is ook een controleverklaring vereist. Meer informatie over de controleverklaring en een modelcontroleverklaring vindt u op onze pagina Controleverklaring over projectsubsidie > € 125.000.

   

  Vragen over Eureka?

  Neem contact met ons op

  In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  Bent u tevreden over deze pagina?