Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power

Gepubliceerd op:
5 september 2022
Laatst gecontroleerd op:
30 september 2022

Wilt u weten wat uw (financiële) mogelijkheden als ondernemer zijn bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen? Ontmoet ons op het grootste zakelijke evenement voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. 

dinsdag
11 oktober
09:00 - 17:00
t/m
donderdag
13 oktober
09:00 - 17:00

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch
NL

Deelname

Gratis (tot en met 10 oktober)

Organisatoren

  3 dagen met innovatie, kennisdeling en business. Bezoek de RVO-stand (6.A035) tijdens de Vakbeurs Energie en ga in gesprek met één van onze adviseurs.

  Stel bij ons uw vragen over financiële of fiscale regelingen, zoals Energie-investeringsaftrek (EIA) en Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing voor zakelijke gebruikers (ISDE). We adviseren u graag hoe u uw bedrijf duurzamer maakt en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

  Programma

  Op de Vakbeurs Energie kunt u van 11 tot en met 13 oktober verschillende workshops doen en lezingen volgen. Wij organiseren iedere dag een bijeenkomst van 12:00 tot 12:30 uur in het Theater Energiebesparing. U kunt u opgeven voor een van de workshops:

  Workshops Vakbeurs Energie
  Datum
  Workshop
  Dinsdag 11 oktober

  Laden voor logistiek bij beperkte netcapaciteit

  Woensdag 12 oktober

  Energieinvesteringsaftrek (EIA) voor ondernemers

  Donderdag 13 oktober

  Hoe ver ben jij met het verduurzamen van je kantoor?

  Vakbeurs Industrial Heat & Power

  Tegelijk met de Vakbeurs Energie, vindt ook de vakbeurs Industrial Heat & Power plaats. Op deze beurs verzorgen wij op 12 en 13 oktober een regiobijeenkomst voor bedrijven uit Zuid-Nederland. En we houden een Inspiratietour over de elektrificatie van de industrie. Bezoek ons ook op deze vakbeurs (stand 2.A045). 

  Meld u aan

  U kunt zich tot en met 10 oktober gratis aanmelden voor de Vakbeurs Energie en de andere beurstitels. Bij het aanmelden geeft u aan welke (RVO-)sessies u wilt volgen.

  Meer weten?

  In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
  Bent u tevreden over deze pagina?