Subsidies en projecten in de Golfstaten

Gepubliceerd op:
29 november 2017
Laatst gecontroleerd op:
30 augustus 2023

Wilt u weten of uw bedrijf in aanmerking komt voor een subsidie in de Golfstaten? Of bent u benieuwd naar de actuele projecten en aanbestedingen in deze landen? U vindt het in ons actuele overzicht op deze pagina.

Subsidies voor zakendoen in de Golfstaten

Er zijn een aantal subsidies die u kunt aanvragen als u zakendoet in de Golfstaten. Deze helpen u op verschillende manieren, bijvoorbeeld door gedeeltelijke vergoeding te geven voor het gebruik van adviseurs of door de samenwerking met andere bedrijven mogelijk te maken.

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een subsidie? Kijk dan in onze Subsidiewijzer voor Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saoedi-Arabië en Verenigde Arabische Emiraten (leden van de Gulf Cooperation Council, GCC).

Projecten van internationale organisaties in de Golfstaten

Bent u op zoek naar concrete projecten in de Golfstaten? Internationale organisaties zoals de Europese Investeringsbank publiceren elk jaar aanbestedingen. Hier zitten ook opdrachten bij die in de Golfstaten uitgevoerd moeten worden. Deze kunnen interessant zijn voor uw bedrijf. Op de pagina van Team Internationale Organisaties (TIO) leest u:

  • waar u actuele projecten en aanbestedingen vindt;
  • hoe wij u kunnen helpen met projecten;
  • welke organisaties er projecten aanbesteden.

Deze bedrijven gingen u voor

In de Golfstaten zijn er al verschillende projecten door RVO.nl ondersteund. Benieuwd wat u hiervan kunt leren? Het onderstaande overzicht bevat voorbeelden van bedrijven die aan de slag zijn gegaan met behulp van subsidie:

Vragen over ondernemen in de Golfstaten?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen over subsidies en projecten in de Golfstaten? Of andere vragen over ondernemen in de Golfstaten? Neem dan contact op met onze adviseurs voor gratis advies.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?