Koeweit: bij wie kunt u terecht

Gepubliceerd op:
2 februari 2021
Laatst gecontroleerd op:
3 februari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Koeweit staat klaar voor u als ondernemer. De ambassade maakt ook gebruik van de agrarisch specialisten van de landbouwraad in Riyadh (Saoedi-Arabië).

Heeft u een vraag over zakendoen in of met Koeweit? Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Koeweit al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Het ambassadenetwerk helpt u dan.

Ambassade in Koeweit

U vindt de Nederlandse ambassade in de wijk Jabriya, blok 6, straat 11, huis 7. Dit is in het noordoosten van Koeweit, niet te ver van het park Jabriya.

Voor uw ondernemersvragen kunt u zich wenden tot de afdeling Economie en Handel van de ambassade. U kunt contact opnemen met deze afdeling via:

T: +965 253 126 50
E: kwe-ea@minbuza.nl

Landbouwteam

Het landbouwteam in Ryadh behartigt ook de economische belangen van de Nederlandse landbouwsector in Koeweit. De afdeling informeert over allerlei agrarische zaken. Ook verleent ze zakelijke diensten aan Nederlandse agrarische bedrijven die naar Koeweit willen exporteren of al in dit land gevestigd zijn.

Bekijk op de website Agroberichten Buitenland een interview met de Landbouwraad voor de Golfstaten. Hij vertelt over de kansen en uitdagingen voor Nederlandse agrarisch ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfstaten.

Neem contact op met het landbouwteam via:
T: +966 114 422 320
E: riy-lnv@minbuza.nl
W: Landbouwraad Golfstaten

Hulp nodig bij uw zaken in Koeweit?

De economische experts van het ambassadenetwerk helpen u graag!

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?