MIT: Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren

Gepubliceerd op:
16 november 2023
Laatst gecontroleerd op:
21 november 2023

Wilt u als mkb'er aan de slag met innovatieprojecten? Dan is de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) mogelijk iets voor u. De MIT stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf (mkb) over regiogrenzen heen.

Ook stimuleert de MIT dat het mkb bijdraagt aan de kennis- en innovatie-agenda's van de Missies voor de toekomst.

MIT-instrumenten

De MIT kent verschillende instrumenten. Lees meer over welke instrumenten de beste mogelijkheden voor ondersteuning van uw activiteiten geven.

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Subsidie voor mkb om een R&D-samenwerkingsproject op te zetten voor de ontwikkeling en vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten. Deze subsidie is 1 van de instrumenten van de MIT.

 

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Subsidie voor mkb om een R&D-samenwerkingsproject op te zetten voor de ontwikkeling en vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten en een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van Articifiële Intelligentie (AI). Deze subsidie is 1 van de instrumenten van de MIT.

 

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Subsidie voor mkb om technische en economische risico's van een innovatieproject in kaart te brengen. Deze subsidie is 1 van de instrumenten van de MIT.

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Voucher voor mkb om een vraag over innovatie te laten beantwoorden door een kennisinstelling. De waarde is maximaal 70% van de rekening. Deze subsidie is 1 van de instrumenten van de MIT.

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Subsidie voor Topconsortia Kennis en Innovatie om netwerkactiviteiten zoals masterclasses, workshops of conferenties te organiseren voor het mkb. Deze subsidie is 1 van de instrumenten van de MIT.

Tijdelijk gesloten voor aanvragen

Subsidie voor Topconsortia Kennis en Innovatie om via een innovatiemakelaar managementadvies te geven aan mkb'ers. Deze subsidie is 1 van de instrumenten van de MIT.

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?