Zakendoen in Denemarken: hulp van Nederlandse ambassade

Gepubliceerd op:
18 augustus 2020
Laatst gecontroleerd op:
27 oktober 2022

Als u in Denemarken bent voor zaken, kunt u extra hulp krijgen van de experts van de Nederlandse ambassade, en van de consuls. Zij adviseren over exportkansen en investeringsmogelijkheden. Het team kan u verwijzen naar mogelijke zakenpartners en organiseert bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten.

Advies en netwerken

Doet u zaken in Denemarken? De Nederlandse ambassade Kopenhagen en de consulaten in Aalborg en Aarhus staan daar voor u klaar. De handeladviseurs in Kopenhagen adviseren u over:

  • wetgeving en procedures;
  • exportkansen;
  • investeringsmogelijkheden en marktinformatie. 

Zakenpartners en (R&D)-contacten

De ambassade kan u ter plekke ook helpen bij het vinden van mogelijke zakenpartners. Denk aan distributeurs, afnemers en producenten. 

Contacten voor innovatieve ontwikkelingen

De innovatie attaché in Kopenhagen volgt de innovatieve en technologische ontwikkelingen in Denemarken op de voet. Deze adviseur volgt vooral ontwikkelingen in de sectoren energie, water & maritiem en rond het thema smart cities. U kunt hulp krijgen van de innovatie-adviseur bij het vinden van Research & Development (R&D)-contacten.

Contact met de ambassade

U vindt de Nederlandse ambassade in de wijk Frederiksstaden, vlakbij het park Amaliehaven en de koninklijke residentie Amalienborg. Bekijk de contactgegevens van de Nederlandse ambassade en consulaten in Denemarken op NederlandWereldwijd.nl.

Vragen voor de landbouwafdeling

Heeft u vragen over de agrifood-, tuinbouw- visserij- en bosbouwsector? Dan kunt u terecht bij de afdeling landbouw, natuur en voedselkwaliteit van de ambassade in Kopenhagen of bij het landbouwteam Scandinavië.

Evenementen en handelmissies

Ontmoet Deense zakenpartners voor uw onderneming tijdens bijeenkomsten georganiseerd door het ambassadeteam.

Denk aan:

Algemene contactgegevens ambassade

Heeft u vragen die niet over ondernemen gaan? U vindt op NederlandWereldwijd.nl meer contactgegevens van de Nederlandse ambassade.
Als u in Denemarken woont kunt u ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld het aanvragen of ophalen van uw paspoort. 

Engelse informatie over de ambassade

Zoekt u Engelstalige informatie over Nederland voor uw Deense contacten? Op netherlandsandyou.nl vindt u meer Engelstalige informatie over zakendoen met Nederland.

 © Nederlandse ambassade te Kopenhagen

Locatie voor uw zakelijke event

Bent u op zoek naar een locatie voor een zakenlunch, productlancering, vergadering of netwerkevenement? Als ondernemer in de sector agri & food, tuinbouw, energie, smart cities of water & maritiem, kunt u terecht op de residentie van de Nederlandse ambassade. Neem contact op met de ambassade.

Bent u tevreden over deze pagina?