Mobiliteit en MIA\Vamil | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Mobiliteit en MIA\Vamil

07-09-2021

De MIA\Vamil is ook van toepassing op duurzame mobiliteit. Die is gericht op investeringen in bedrijfsmiddelen die te maken hebben met stille, schone en zuinige transportmogelijkheden. Op de weg, op het water, over het spoor en door de lucht. Onderstaande infographic geeft een indruk van deze mogelijkheden.

Klik op de afbeelding om naar de interactieve infographic te gaan. Door in deze interactieve infographic te klikken op een groen tekstkader, krijgt u een voorsortering van alle bedrijfsmiddelcodes waarvoor u MIA\Vamil kunt aanvragen. De infographic laat ook de investeringsmogelijkheden zien die primair gericht zijn op energiebesparing (blauwe tekstkaders). Aanvragen hiervoor kunt u indienen bij de Energie-investeringsaftrek (EIA).

 

Elektrische en waterstofvoertuigen

Meer informatie over bijvoorbeeld welke typen auto's en kosten voor MIA\Vamil in aanmerking komen leest u op onze pagina Elektrische en waterstofvoertuigen.
 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.