Subsidieregeling bekostiging plafond energietarieven kleinverbruikers 2023 (CEK23)

Gepubliceerd op:
9 december 2022
Laatst gecontroleerd op:
16 maart 2023

De Subsidieregeling bekostiging plafond energietarieven kleinverbruikers 2023 (CEK23) is bedoeld om de energiekosten van kleinverbruikers te verlagen. Bent u leverancier van gas, elektriciteit of warmte? Dan kon u subsidie aanvragen. U betaalt deze volledig door aan uw klanten.

Deze regeling is gesloten, u kunt niet meer aanvragen. Bent u leverancier van gas of elektriciteit? Dan kunt u nog wel uw maandelijkse voorschot aanvragen.

Bent u kleinverbruiker en heeft u een vraag? Neem dan contact op met uw energieleverancier. De leveranciers onderhouden het contact met hun eigen klanten. Wij kunnen u helaas niet helpen.

Let op: blokaansluitingen vallen niet onder deze regeling. Hiervoor werkt het kabinet andere maatregelen uit die de Belastingdienst gaat uitvoeren. Lees er meer over in het nieuwsbericht 'Tegemoetkoming hoge energie prijzen voor huishoudens met blokaansluiting bekend'.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of via telefoonnummer 088 - 042 42 42.
Wanneer u belt, krijgt u een keuzemenu:

  • kies 2 (duurzaam ondernemen);
  • kies 2 (meer informatie en het doen van een aanvraag);
  • kies vervolgens 1 (klimaat en energie zoals energie opwekken en besparen, rijden en vervoeren en circulair ondernemen).
In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?