Grensverleggend duurzaam: Wendele's tips over internationaal duurzaam ondernemen

Gepubliceerd op:
27 juli 2022

In het kader van internationaal duurzaam ondernemen spraken wij met Wendele van der Wiele, Adviseur Internationale Watersamenwerking bij RVO. Zij deelt 3 handige tips om ervoor te zorgen dat uw oplossing duurzame impact heeft! 

"Duurzame impact bereik je samen. Daarom stimuleert RVO de ontwikkeling van partnerschappen."

Wendele van der Wiele
Adviseur Internationale Watersamenwerking

Aanbevolen door Wendele

wendele-rvo

Wendele van der Wiele, Adviseur Internationale Watersamenwerking bij RVO vertelt hoe zij in haar functie samenwerkt met een bedrijf dat oplossingen zoekt voor de droogte in de Chileense Aconcagua-vallei.

Wilt u uw kennis, expertise en innovatiekracht inzetten voor waterveiligheid en waterzekerheid? Vraag dan de subsidie aan voor de regeling Partners voor Water.

pib

PIB is een programma waarmee Nederlandse bedrijven in een publiek-private samenwerking hun internationale ambities kunnen realiseren.

Ga voor meer informatie, inspiratie en events over internationaal duurzaam ondernemen naar onze pagina Grensverleggend Duurzaam.

Meer weten?

Wilt u advies over internationaal duurzaam ondernemen? Neem dan contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder met uw duurzame exportambities.

Bent u tevreden over deze pagina?