Zakelijke kansen in Curaçao

Gepubliceerd op:
4 juni 2012
Laatst gecontroleerd op:
27 april 2023

Kansrijke sectoren in Curaçao zijn onder meer toerisme, logistiek, petroleum raffinage, financiële en zakelijke diensten.

Marktrapporten met kansrijke sectoren

Samen met het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren wij rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Op dit moment zijn er geen actuele sectorrapporten over Curaçao. U kunt wel bij Curinvest terecht voor informatie over sectoren.

What's Cooking Curaçao

Op de website What's Cooking Curaçao staan kansen voor ondernemers in verschillende sectoren.

Aanbestedingen en subsidies

Kansrijke aanbestedingen

Internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Verenigde Naties geven jaarlijks miljarden euro's aan projecten uit. Uit deze projecten komen veel opdrachten. Hier liggen ook zakelijke kansen voor u. Bekijk internationale aanbestedingen via de volgende bronnen:

Bekijk voor meer informatie ook onze pagina over internationale organisaties.

Subsidies en financiering

Heeft u financiering nodig voor uw bedrijf om de grens over te gaan? Wij helpen u graag uw financiering rond te krijgen.

In onze subsidie- en financieringswijzer vindt u alle subsidies en regelingen die openstaan voor aanvragen. Geef aan wie u bent en wat u zoekt, en u krijgt een overzicht op maat. Wij voeren deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van verschillende Nederlandse ministeries en de Europese Commissie.

Twijfelt u over welke financiering bij u past? Onze adviseurs denken graag met u mee, ook over financiering buiten RVO. Neem contact op voor persoonlijk advies.

Marktverkenning

RVO kan voor uw bedrijf de markt verkennen en uitzoeken wat de mogelijkheden zijn in Curaçao. Neem contact op met onze adviseurs en vraag een marktverkenning aan.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?