Digitaal indienen

Bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) regelt u veel zaken online, bijvoorbeeld het aanvragen van een subsidie of een vergunning, of het registreren van gegevens.

Inloggen bij RVO.nl

Uw online zaken regelt u bij RVO.nl op mijn.rvo.nl. Afhankelijk van de regeling logt u daar in op mijn.rvo.nl of op eLoket.

Lees meer over inloggen bij RVO.nl en hoe u iemand kunt machtigen namens u te handelen.

Waarmee logt u in?

U logt in met:

  • eHerkenning (voor bedrijven met een KvK-nummer)
  • DigiD (voor particulieren)
  • eID (Elektronische identiteitskaart)

eHerkenning kost geld, afhankelijk van de leverancier en het betrouwbaarheidsniveau. Bij ons heeft u meestal niveau 2+ (eH2+) nodig.

Waar staat het inlogscherm?

Ga eerst naar mijn.rvo.nl. U ziet rechtsboven 'Inloggen op mijn.rvo.nl' en 'Inloggen op eLoket'. Als u daarop klikt, komt u bij een inlogscherm.

Weet u nog niet waar u moet zijn? Ga dan eerst naar de pagina met informatie over de regeling. Daar staat vaak aan de rechterkant 'Direct regelen'. De linkjes onder 'Direct regelen' sturen u naar het juiste inlogscherm.

Onderhoud en meldingen

We streven naar optimale dienstverlening, maar soms gaat daarbij iets mis of is onderhoud nodig. Op onze pagina Onderhoud en meldingen vindt u informatie over regulier onderhoud aan onze applicaties. Hier staat ook welke actuele storingen er zijn, wat dit voor u betekent en hoe wij de overlast tot een minimum beperken.

Service menu right