Save the date: Nationaal Export Event 2024

Gepubliceerd op:
3 juli 2024

Exporteurs en business development managers opgelet! Op woensdag 6 november 2024 vindt alweer de 14e editie van het Nationaal Export Event (NEX) plaats. Ontdek nieuwe trends en exportkansen voor uw bedrijf tijdens NEX24.

nationaal export event 2024
woensdag
6 november
13:30 - 19:00

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
NL

Deelname

 • Aanmelden kan vanaf 16 september
 • Deelname is gratis
 • Voertaal is Nederlands

Organisatoren

 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
 • evofenedex
 • ING
 • Oranje Handelsmissiefonds
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken

Heeft u al ervaring met exporteren en bent u op zoek naar nieuwe exportkansen en ontwikkelingen? Reserveer dan nu een plek in uw agenda voor het Nationaal Export Event in Utrecht. Aanmelden kan vanaf 16 september 2024.

Groei door kennis, exporteer met succes!

Het Nationaal Export Event staat dit jaar in het teken van groei door kennis. Met de juiste kennis in huis, bent u goed voorbereid op uw volgende zakelijke avontuur over de grens.

De energietransitie, nieuwe wet- en regelgeving, en geopolitieke en technologische ontwikkelingen hebben impact op uw werk en bedrijf. Met al deze veranderingen in de exportwereld, is het een must om up-to-date te blijven!

Wat zijn nu de prioriteiten voor uw bedrijf in dit veranderende landschap? En hoe vindt u nieuwe, interessante markten voor uw product of dienst? Hoe u uw bedrijf ook inricht, vernieuwing is een noodzaak om op de lange termijn duurzaam en relevant te blijven. Deze en meer onderwerpen worden besproken tijdens NEX24!

Voor wie?

Het Nationaal Export Event is interessant voor:

 • ervaren exporteurs, exportprofessionals en business development managers die willen uitbreiden naar nieuwe exportmarkten;
 • personen die werkzaam zijn bij exporteurs van goederen en diensten.

NEX is niet gericht op starters, zzp'ers en consultants.

Waarom meedoen?

Het jaarlijkse Nationaal Export Event (NEX) is onmisbaar voor iedere ervaren exporteur. Wilt u uw exportkennis vergroten en uw exportmarkten uitbreiden? Tijdens NEX24 krijgt u tips van experts en kunt u met managers van ambassades in gesprek gaan over uw plannen.

Exporteurs moeten zich goed voorbereiden op hun marktentree. Tijdens deze editie van het Nationaal Export Event praten we u bij over actuele ontwikkelingen en kansen voor Nederlandse exporteurs.

Programma

Laat u tijdens het Nationaal Export Event door verschillende experts informeren en inspireren.

 • Op 6 november vanaf 12:30 uur bent u van harte welkom op het Nationaal Export Event in Utrecht.
 • Laat u van 13:30 tot 19:00 uur inspireren door diverse sprekers, neem deel aan interessante workshops en ga in gesprek met managers van onze wereldwijde ambassades, consulaten-generaal en NBSO's over uw exportplannen.
 • Aan het eind van de middag krijgt u de ruimte om te netwerken tijdens de borrel.

Verdere informatie over het programma volgt binnenkort. Blijf op de hoogte en volg ons op LinkedIn en Instagram.

Deelname

Wilt u meedoen aan het Nationaal Export Event? Noteer dan 6 november 2024 in uw agenda. Aanmelden kan vanaf 16 september. Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het organiserende team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Voor organisatorische vragen over NEX, neem contact op met:

Voor vragen over het programma van NEX, neem contact op met:

Organisatie

RVO organiseert het Nationaal Export Event in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met evofenedex, ING en het Oranje Handelsmissiefonds.

In opdracht van:
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?