Zakendoen in Qatar

Gepubliceerd op:
22 maart 2013
Laatst gecontroleerd op:
13 december 2022

Wilt u ondernemen in Qatar? Ga goed voorbereid aan de slag. Gelukkig staat u er niet alleen voor. RVO helpt u met uw internationale ambities. Op deze pagina vindt u zowel specifieke informatie over Qatar als algemene informatie voor uw exportplannen.

De markt verkennen

Qatar

Hoe zit de markt van Qatar in elkaar en waar liggen de kansen voor u?

Meer over regels weten

Vlag van Qatar

Vragen over ondernemen in Qatar?

Onze adviseurs helpen u graag verder.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Nederlandse ondernemers moeten zich bij zakendoen in Qatar bewust zijn van de risico's op het gebied van internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen (IMVO). Lees meer over maatschappelijk verantwoord ondernemen in de Golfstaten.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met het IMVO-steunpunt voor bedrijven.

Regelingen

Zijn er subsidies of regelingen waar u gebruik van kunt maken? Ontdek het in onze Subsidie- en financieringswijzer

De Subsidie- en financieringswijzer helpt u financiële ondersteuning voor uw plannen te vinden. Geef aan wie u bent en wat u zoekt, en u krijgt een overzicht met relevante regelingen.

Persoonlijke advies

Heeft u vragen over zakendoen in Qatar? Onze klantadviseurs helpen u graag met persoonlijk advies over zakendoen in het buitenland. Het maakt niet uit of u een startende exporteur bent of dat u al ervaring over de grens heeft opgedaan. Ontdek hoe de klantadviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) u op weg kunnen helpen.

Golfstaten

Qatar vormt samen met Bahrein, Koeweit, Oman, de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Saoedi-Arabië de Golfstatenregio. Wat maakt deze landen zo interessant en hoe doet u er zaken? 

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?