EZK Energy Award Bedrijven

Gepubliceerd op:
1 maart 2022

De EZK Energy Award Bedrijven zet organisaties die zich onderscheiden op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en/of het gebruik van hernieuwbare warmte in de spotlights.

In 2022 reiken we opnieuw de EZK Energy Award Bedrijven uit tijdens het EZK-evenement. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de prijs beschikbaar.

EZK Energy Award Bedrijven 2021

De winnaar van de EZK Energy Award Bedrijven 2021 is TSN Groen. De andere genomineerden waren Mijnwater en Mol Freesia. Bekijk de video's van winnaars en genomineerden van 2021 en eerdere jaren.

De prijs bestaat uit een geldbedrag van € 25.000 (netto), een lunch en positieve aandacht via het EZK-evenement. Vind deze en andere specificaties van de EZK Energy Award Bedrijven en het inzenden van uw project overzichtelijk bij elkaar.

De jury selecteert met veel zorg  de genomineerden voor de EZK Energy Award Bedrijven volgens vastgestelde criteria. Lees wie de juryleden zijn en waaruit het reglement bestaat.

De EZK Energy Award Bedrijven wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het EZK-evenement 'Partners in energie-uitdagingen'. In januari 2022 werd deze alweer voor de 6e keer georganiseerd. Kijk het evenement terug.

Vragen over de EZK Energy Award Bedrijven?

Neem contact met ons op

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?