Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk (VK)

Wilt u ondernemen in het Verenigd Koninkrijk? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar het VK, waar vindt u informatie over internationaal maatschappelijk verantwoord ondernemen en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Gelukkig staat u niet alleen. RVO en de ambassade in Londen helpen u met uw internationale ambities.

De markt verkennen

Zicht op Tower Bridge, Londen

Hoe zit de markt in elkaar in het Verenigd Koninkrijk en waar liggen de kansen voor u?

Meer over regels weten

Met welke regels moet u rekening houden bij zakendoen met het VK?

Netwerk opbouwen

(Financiële) hulp krijgen

Vragen over zakendoen in het Verenigd Koninkrijk?

Onze adviseurs helpen u graag verder.

Informatie van ons plaatselijke netwerk

Als u uw zakengebied wilt uitbreiden naar het VK, kan de ambassade u helpen. Kom meer te weten over de plaatselijke markt, hoe u een onderneming kunt oprichten in het VK of waar u betrouwbare zakenpartners kunt vinden.

Lees meer

Zakendoen met het VK als land buiten de EU

Financiële problemen

Het VK is een land buiten de EU. Daarom gelden er andere regels voor zakendoen dan voor landen binnen de EU. Wij hebben informatie om u op weg te helpen.

Lees meer

Certificeringen voor export van landbouwproducten

Voor het exporteren van agrofood- en visserijproducten naar het VK voert de Britse overheid stapsgewijs nieuwe regels in via het Border Target Operating Model (BTOM).

Lees meer

Een goede voorbereiding op zakendoen met het VK

Brexit is voor veel ondernemers een eerste ervaring met douanezaken en zakendoen buiten de EU. Hoe bereidt u zich zo goed mogelijk voor? Onze adviseur schreef er een blog over. 

Lees meer

 

Bent u tevreden over deze pagina?