Zakendoen in het Verenigd Koninkrijk (VK)

Gepubliceerd op:
27 september 2013

Wilt u ondernemen in het Verenigd Koninkrijk? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar het VK en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Gelukkig staat u niet alleen. RVO en de ambassade in Londen helpen u met uw internationale ambities.

Zicht op Tower Bridge, Londen

De markt verkennen

Hoe zit de  markt in elkaar in het Verenigd Koninkrijk en waar liggen de kansen voor u?

Meer over regels weten

Vragen over zakendoen in het Verenigd Koninkrijk?

Onze adviseurs helpen u graag verder.

Informatie van ons plaatselijke netwerk

Als u uw zakengebied wilt uitbreiden naar het VK, kan de ambassade u helpen. Kom meer te weten over de plaatselijke markt, hoe u een onderneming kunt oprichten in het VK of waar u betrouwbare zakenpartners kunt vinden.

Lees meer

Financiële problemen

Zakendoen na Brexit

Het VK is nu een land buiten de EU en dit betekent grote veranderingen voor toekomstige zakelijke plannen of de zaken die u mogelijk nu al doet met het land. Wij hebben informatie om u op weg te helpen.

Lees meer

Brexit header

Brexit Adjustment Reserve (BAR)

Bent u exporteur, importeur of logistiek dienstverlener en heeft het vertrek van het Verenigd Koninkrijk (VK) uit de Europese Unie (EU) u zakelijk geraakt? Of bent u visser en had Brexit negatieve gevolgen voor uw bedrijf? Om u hiermee te helpen, stelt de EU geld beschikbaar. Dat is de Brexit Adjustment Reserve (BAR).

Doe de check

Verder na corona

De wereld leert langzaam met corona omgaan. Wat betekent dit voor u als ondernemer?

Bent u tevreden over deze pagina?