Beoordelaar bij RVO

Laatst gecontroleerd op:
16 december 2022
Gepubliceerd op:
2 november 2022

Wil jij met jouw inzichten en initiatieven een bijdrage leveren aan de transitie naar een duurzaam landbouw- en voedselsysteem? Wil jij je sterk maken voor ondernemend Nederland en je inzetten voor een duurzame maatschappij? Als beoordelaar bij RVO kun je impact maken en ondernemers vooruit helpen.

Met jouw analytische en kritische blik beoordeel je subsidieaanvragen, ontheffingen of vergunningen en word jij de specialist op diverse actuele thema’s. Denk hierbij aan tuin- en landbouw, energiebesparing, visserij, natuur- en leefomgeving, dierenwelzijn, en ook aan duurzame economische groei, consumptie en productie. Door de verschillende onderwerpen kun je tijdens je dagelijkse werk veel kennis opdoen over deze maatschappelijke transities.

Het leuke aan mijn functie is dat ik veel verschillende werkzaamheden heb. Het ene moment ben ik bezig met het beoordelen van nieuwe aanvragen en met betalingen en het andere moment ben ik aan het bellen met een aanvrager en heb ik overleggen met provincies. Hierdoor is elke dag weer anders, en is geen aanvraag hetzelfde.

Judith Suijlen
Beoordelaar Subsidieregeling Agrarisch Natuurbeheer EU

Waar draag je als beoordelaar aan bij?

  • De landbouwpositie van Nederland;
  • Het op peil houden van de voedselvoorziening in Nederland;
  • De verbetering van onze natuur- en leefomgeving, bijvoorbeeld door de bescherming van inheemse en uitheemse dier- en plantensoorten;
  • De verbetering in dierenwelzijn;
  • De kwaliteitsverbetering van het grond- en oppervlaktewater.

Binnen mijn functie zorg ik ervoor dat overtredingen worden hersteld en geef ik informatie over de wet- en regelgeving van natuurbescherming. Dit zorgt voor bewustzijn bij betrokkenen over de natuur en bedreigde dier- en plantensoorten. Betrokkenen lezen zich hierdoor beter in en houden zich aan wettelijke regels die gelden voor het bezit en of handel van deze soorten. Ik vind het fijn dat ik deze impact kan maken. 

Erwin Cornet
Beoordelaar
Foto van Erwin Cornet, beoordelaar bij RVO

Focus op talent en ambities

RVO is een talentgerichte organisatie. Dit betekent dat er wordt geïnvesteerd in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling om jouw talenten te vergroten en maximaal te benutten. We bieden bijvoorbeeld diverse opleidingen, een keuzebudget en de mogelijkheid om, naast jouw werk als beoordelaar, andere werkzaamheden te verrichten. Bovendien zijn we een Rijksdienst met veel connecties binnen de Rijksoverheid. Dit netwerk zetten we graag voor je in.

Beoordelen wanneer het jou uitkomt

Bij RVO streven we naar een goede werk- en privébalans, daarom ben je zelf verantwoordelijk over jouw agenda. Zo kan je flexibel werktijden indelen, met dagen schuiven en bepalen waar je werkt. We vertrouwen erop dat jij het juiste inzicht hebt in wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen.

RVO onderscheidt zich als werkgever doordat er ontzettend veel ruimte wordt geboden aan de medewerkers. Zo kunnen we grotendeels onze eigen uren inplannen en werken we hybride. Als jonge moeder is dit voor mij enorm waardevol.

 

Danique Veldman Heuts
Beoordelaar
Foto van Danique Veldman, beoordelaar bij RVO

Leuke collega’s maken het werk compleet

De juiste mix van flexibel werken, persoonlijke ontwikkeling en kennis kunnen opdoen over verschillende onderwerpen, zorgt voor een fijne sfeer van collega’s die zich met elkaar inzetten voor ondernemend Nederland.

Iets voor jou?

Wil jij aan de slag bij een maatschappelijke publieke dienstverlener, waar je met een sfeervol team impact kunt maken op maatschappelijke transities, resultaten kunt vieren en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Grijp je kans en bekijk de openstaande vacatures!

Vragen?

Neem contact op met het Servicepunt Werken. Dat kan via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?