Gesloten voor aanvragen

Beleidsexperiment CO₂-reductie industrie

Gepubliceerd op:
25 april 2018
Laatst gecontroleerd op:
4 november 2020

De subsidieregeling Beleidsexperiment CO2-reductie industrie is voor bedrijven die met een pilot- of een demonstratieproject kosteneffectief bijdragen aan de CO2-reductie in de industrie.

Deze regeling is gesloten. U kunt niet meer aanvragen.

Wilt u subsidie aanvragen voor een pilot- of demonstratieproject in de industrie? Het Beleidsexperiment CO2-reductie industrie heeft een vervolg gekregen in de vernieuwde DEI+-regeling.

Budget

De regeling was open van 24 mei tot en met 28 juni 2018. Het budget bedroeg 17.500.000.

Voorwaarden

Lees onze voorwaarden voor pilot- of demonstratieprojecten in het Beleidsexperiment CO2-reductie industrie.

Na uw aanvraag

Honoreren wij uw project? Dan ontvangt u een subsidiebeschikking met daarin de details over de betaling. Hierin staan ook uw verplichtingen als subsidieontvanger. U kunt een projectwijziging doorgeven of een vaststelling aanvragen.

Als uw project wijzigt

U heeft subsidie ontvangen voor uw project. Dan bent u verplicht belangrijke wijzigingen in uw project te melden. Voor sommige wijzigingen moet u vooraf om toestemming vragen. Als u dit niet doet, loopt u het risico dat u geen subsidie ontvangt voor de gewijzigde projectdelen, of zelfs voor het hele project.

Vaststelling aanvragen

Na afloop van uw project dient u een verzoek tot vaststelling in. Aan de hand daarvan verrekenen wij te weinig of te veel ontvangen subsidie. In onze Subsidiespelregels vindt u informatie over de werkwijze voor de aanvraag van de vaststelling.

Download

Vragen over CO₂-reductie industrie?

Neem contact met ons op

  

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?