NL Lounge en matchmaking tijdens Building Green Hamburg

Gepubliceerd op:
26 februari 2024

Bent u een ondernemer die graag in contact komt met Duitse en Deense partijen binnen de duurzame bouwsector? Meld u dan nu aan voor deelname aan de NL lounge op de Building Green in Hamburg en de matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN). Building Green is dé ontmoetingsplaats voor ondernemende partijen in de bouwsector. De belangrijkste focus van dit evenement is het creëren van bewustwording voor een meer duurzame bouwsector en groenere architectuur in de toekomst. 

dinsdag
18 juni
t/m
woensdag
19 juni

Locatie

Fischauktionshalle
Große Elbstraße 9
22767 Hamburg
DE

Deelname

Deelname is gratis. U betaalt alleen uw reis- en verblijfkosten.

Organisatoren

 • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) / Enterprise Europe Network (EEN)
 • Netherlands Business Support Office (NBSO) Hamburg

Building Green is al jaren een succesvol evenement met meer dan 8000 bezoekers, 130 sprekers en 150 exposanten. De Building Green staat dit jaar volledig in het teken van ‘handel nu’, waarbij er een focus ligt op onderwerpen zoals:

 • Verbouwing en renovatie van bestaande gebouwen
 • Re- en upcycling 
 • Natuurlijke materialen
 • Sociale duurzaamheid

Voor wie?

Dit evenement is interessant voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die zich bezighouden met duurzaam en groen bouwen. De matchmaking richt zich op organisaties die op zoek zijn een succesvolle samenwerking met (Noord-)Duitse en Deense partners. 

Programma

Kom naar Hamburg en deel tijdens 2 inspirerende dagen uw ideeën met Duitse en Deense collega's uit de bouwsector. U luistert tijdens deze dagen naar spannende keynotes en bespreekt innovatieve oplossingen voor groen en duurzaam bouwen in een internationale omgeving. Tijdens dit matchmaking event heeft u de kans om:

 • uzelf op de beurs in de NL lounge te presenteren;
 • deel te nemen aan de matchmaking georganiseerd door Enterprise Europe Network (EEN) Nederland en Duitse en Deense contactpersonen;
 • de netwerkdiners bij te wonen;
 • interessante projecten in Hamburg te bezoeken.  

Kosten

Deelname aan de matchmaking en de NL lounge is gratis, u betaalt alleen uw reis- en verblijfkosten.

Aanmelden

Voor het matchmakingevenement en de een plekje op de NL lounge kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier van B2Match. Op de NL lounge is slechts plaats voor 15 Nederlandse mkb-ondernemers, dus meld u snel aan!

Let op: het NBSO regelt de registratie en het toegangsbewijs voor Green Building Hamburg voor de Nederlandse deelnemers die ook deel uitmaken van de Nederlandse handelsmissie. Overige deelnemers moeten zich via de website van Green Building Hamburg registreren voor een geldig toegangsbewijs voor toegang tot de beurs.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Nederlandse overheid hecht belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en onderschrijft de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Hierin zijn de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vastgelegd.

Meer weten?

 • Heeft u vragen over het matchmakingevenement? Neem dan contact op met Bryan Raghoe, adviseur matchmaking van het Enterprise Europe Network, via bryan.raghoe@rvo.nl
 • Heeft u vragen over deelname aan de NL lounge? Neem dan contact op met Patricia van der Werf, chief representative van het NBSO Hamburg, via patricia-vander.werf@minbuza.nl.
In opdracht van:
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?