Service menu right

Save the date EZK evenement: Partners in energie-uitdagingen 2021

Van 25 tot en met 28 januari 2021 vindt voor de 5e keer het EZK evenement plaats: Partners in energie-uitdagingen.

Werkt u als gemeente, ondernemer of adviseur aan duurzame warmte? Laat u zich dan gedurende deze dagen inspireren en informeren over alle actuele ontwikkelingen rondom energiebesparing en het opwekken van duurzame energie.

Online sessies

De verschillende online sessies zijn verdeeld in 3 thema’s: proces-, gebouw- en gebiedsgerichte kansen en mogelijkheden. De eerste 2 thema’s gaan over het verduurzamen van het proces en het gebouw door middel van energiebesparing, duurzame energieopwekking en gebruik van hernieuwbare warmte. Ook duurzame inkoop is daar onderdeel van. Bij het 3e thema ‘gebiedsgericht’ hoort u meer over bedrijfsterreinen, warmtenetten, wijkaanpak, aardgasvrij, enzovoorts.

En ook al is het een online evenement; er is volop gelegenheid tot netwerken. Na afloop van het event bent u niet alleen op de hoogte van mooie initiatieven van Nederlandse ondernemers die werken aan de energietransitie. Uw kennis over duurzame warmte, energie besparen en duurzaam opwekken van energie is ook weer helemaal up-to-date.

Aanmelden en programma

Houd de RVO website in de gaten voor meer informatie over het programma en de mogelijkheid om u aan te melden.

Uitreiking EZK Energy Award 2020

Ook dit jaar maken bedrijven kans op de Energy EZK Award Bedrijven 2020. Bedrijven die in 2019 en/of 2020 uitblonken in energiebesparing en/of het duurzaam opwekken van energie kunnen zich nog tot en met 19 november 17:00 uur inschrijven voor deze award.

De Energy EZK Award wordt op de laatst dag, donderdag 28 januari, uitgereikt. Meld uw bedrijf nu nog aan en tip ook uw relaties en klanten om hetzelfde te doen! Meer informatie over de voorwaarden en het inschrijfformulier vindt u op rvo.nl/ezkenergyaward.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.