Meld u aan voor het Nationaal Export Event 2023!

Gepubliceerd op:
12 september 2023

Registratie voor het Nationaal Export Event (NEX) 2023 is open. Dit event vindt plaats op 1 november 2023 in Nieuwegein. Bent u een ervaren exporteur, en bent u op zoek naar nieuwe exportkansen? Laat u inspireren en informeren op NEX met een persoonlijk, op maat gemaakt programma. Meld u snel aan.

NEX23

Waarom u bij NEX23 moet zijn

Tijdens het Nationaal Export Event krijgt u tips van experts. Ze praten u bij over de laatste ontwikkelingen en kansen op het gebied van export. Ook kunt u in een een-op-eengesprek uw exportplannen bespreken met een manager van een ambassade, consulaat-generaal, en NBSO. Of met een expert van RVO, evofenedex en ING.

Exportkennis uitbreiden

Wilt u uw exportkennis uitbreiden? Tijdens workshops leert u meer over exportgerelateerde onderwerpen. Tijdens de borrel aan het eind van de dag krijgt u de kans uw netwerk uit te breiden. Lees op de site van NEX 'Waarom je bij NEX23 moet zijn? Wij geven je 4 redenen!'.

Registreer voor workshops en 1-op-1-gesprekken

Meld u aan voor NEX23. U kunt direct daarna gebruikmaken van het NEX23 online platform. Op dit platform stelt u uw persoonlijke programma samen. Zo plant u (desgewenst) zelf in 2 rondes uw afspraken in met buitenlandexperts naar keuze.

Ook schrijft u zich via dit platform in voor de workshops die voor u het meest interessant zijn. Wij raden u aan dit meteen te doen, voordat workshops vol zitten of buitenlandexperts al bezet zijn.

Blijf op de hoogte van het Nationaal Export Event 2023!

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NEX23? Houd de Nieuwssectie van de NEX-website in de gaten en volg het Nationaal Export Event op Twitter, Instagram en LinkedIn.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?