EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2022

Gepubliceerd op:
30 maart 2022

Werkt u - nu of binnenkort - als ondernemer of gemeentehandhaver aan hernieuwbare warmte? Duurzame energie-opwek? Of het besparen van energie? Dan had u dit evenement zeker niet willen missen. Van 24 tot en met 27 januari 2022 vond voor de 6e keer het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen plaats. Ook dit jaar helemaal digitaal.

Terugblik digitaal slotcongres 

Wat kunnen bedrijven en gemeenten in 2022 al aan energiebesparing doen wat niet tot 2030 hoeft te wachten? En hoe worden duurzame energie-opwek en hernieuwbare warmte ingezet? Wat doen andere bedrijven al en wat kunnen ze dit jaar nog meer doen? Onze keynotesprekers Doekle Terpstra (Techniek Nederland), Jacco Vonhof (MKB-Nederland), Femke Hermans (Studenten voor Morgen) en Sandor Gaastra (directeur- generaal Klimaat en Energie bij EZK) stonden stil bij alle ontwikkelingen rondom energiebesparing. 

Voorafgaand aan het slotcongres kon u van maandag tot en met woensdag kiezen uit 6 online sessies in totaal. Elke dag 2 sessies, elk over één van de thema’s: besparing, opwek en warmte.

Terugkijken

Nam u deel aan het evenement via de Networkapp? Met uw persoonlijke code kunt u nog steeds inloggen. U vindt binnen de online omgeving alle sessies en presentaties terug.

Had u zich niet aangemeld voor het evenement? Ook dan kunt u de online sessies en inspiratievideo's terugkijken.

Winnaar EZK Energy Award 2021

Logistieke dienstverlener TSN Groen is de winnaar van de EZK Energy Award 2021. Donderdag 27 januari nam Andries Vlot in de studio de award persoonlijk in ontvangst. De gemeente Leiderdorp ontving de EZK Energy Award voor gemeenten. Lees ook het nieuwsbericht over de bekendmaking van de winnaars.

EZK-evenement 2023

Volgend jaar komt het EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen weer terug. Houd in het najaar onze pagina over de EZK Energy Award Bedrijven in de gaten voor meer informatie.

Organisatoren

  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE)
  • Koninklijke Vereniging MKB-Nederland (MKB NL)
In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?