Slowakije: bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
19 januari 2021
Laatst gecontroleerd op:
20 april 2022

Als u zakendoet in het buitenland heeft u als ondernemer weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Slowakije staat voor u klaar.

U kunt met uw vragen over zakendoen in Slowakije altijd terecht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kunt doen.

Kent u de wegen in Slowakije al, maar loopt u ter plaatse ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Dan kan het ambassadenetwerk u helpen.

Ambassade in Bratislava

U vindt de Nederlandse ambassade aan de straat Fraňa Kráľa, in de buurt van de presidentiële woning en andere historische overheidsgebouwen. De ambassade ligt op loopafstand van verschillende bus-, tram- en treinhaltes. Meer weten over het werk van de ambassade in Slowakije en hun projecten? Kijk dan op Netherlands and You.

Voor uw ondernemersvragen heeft de ambassade een economische afdeling. Ook is er een afdeling speciaal voor de landbouw. Lees hieronder wat zij voor u kunnen doen en hoe u direct contact opneemt.

Economische afdeling

Bij de economische afdeling van de ambassade kunt u terecht voor praktische informatie. Zij kan bijvoorbeeld uw vragen over wet- en regelgeving beantwoorden.

De economische afdeling kan u ook introduceren bij haar uitgebreide netwerk. Of samen met u een evenement organiseren op de ambassade, om zo uw dienst of product onder de aandacht te brengen. De medewerkers van de afdeling kennen de cultuur en weten de weg bij lokale instanties.

Neem contact op met de economische afdeling via:
T: +421 252 62 50 81
E:  btl-ea@minbuza.nl

Landbouwafdeling

Bent u geïnteresseerd in de landbouwsector van Slowakije? Het Landbouwteam op de ambassade in Warschau (Polen) bevordert ook de Nederlandse agrarische belangen in Slowakije. Daarnaast richt het team zich ook op samenwerking tussen agrarische partijen in Nederland en Slowakije.

Neem contact op met het landbouwteam voor Slowakije via:
T: +48 22 559 12 38
E:  war-lnv@minbuza.nl
W:  Agroberichten Buitenland: Slowakije

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?