Zakendoen in de Verenigde Staten (VS)

Gepubliceerd op:
27 september 2013
Laatst gecontroleerd op:
23 september 2022

Wilt u ondernemen in de Verenigde Staten? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar de VS en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Gelukkig staat u niet alleen. RVO helpt u met uw internationale ambities.

De markt verkennen

Meer over regels weten

Met welke regels moet u rekening houden bij zakendoen?

Advies over zakendoen in de Verenigde Staten

Wilt u zakendoen in de Verenigde Staten? Verdiep u goed de markt: waar moet  u op letten bij export en hoe vindt u een zakenpartner? Heeft u nog vragen? Onze adviseurs en het Nederlandse ambassadenetwerk in de Verenigde Staten helpen u verder.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent dat u bij uw bedrijfsactiviteiten rekening houdt met mens, milieu en maatschappij. Niet alleen de wereld heeft daar baat bij - uw bedrijf ook.

Lees meer

Regelingen

Zijn er subsidies of financieringsmogelijkheden waar u gebruik van kunt maken?

Lees meer

Brexit Adjustment Reserve (BAR)

Brexit header

Bent u exporteur, importeur of logistiek dienstverlener en heeft het vertrek van het Verenigd Koninkrijk (VK) uit de Europese Unie (EU) u zakelijk geraakt? Of bent u visser en had Brexit negatieve gevolgen voor uw bedrijf? Om u hiermee te helpen, stelt de EU geld beschikbaar. Dat is de Brexit Adjustment Reserve (BAR).

Doe de check

Hoe verder met corona?

De wereld leert langzaam met corona omgaan. Wat betekent dit voor u als ondernemer?

Lees meer

Via ons netwerk in de VS helpen wij u succesvol te ondernemen over de grens. Dit buitenlandnetwerk helpt u bij het vinden van zakenpartners, investeringen, onderzoek en samenwerking.

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?