Gesprek met een octrooiadviseur - voor ondernemers

Gepubliceerd op:
15 maart 2011
Laatst gecontroleerd op:
3 augustus 2021

Wilt u weten hoe u intellectueel eigendom op een slimme manier inzet, maak dan een afspraak met één van onze octrooiadviseurs. In een gesprek van ongeveer 45 minuten beantwoorden zij uw specifieke vragen en geven zij tips voor het gebruik van intellectueel eigendom.

Onze octrooiadviseurs kunnen u bijvoorbeeld adviseren over vragen als:

  • Hoe kan ik mijn vindingen beschermen?
  • Hoe kan mijn bedrijf octrooien gebruiken om geld te verdienen?
  • Hoe werk ik slim samen met anderen?
  • Hoe pas ik intellectueel eigendom toe in mijn bedrijfsstrategie?
  • Wat is er al bedacht voor mijn technische probleem? Of, hoe nieuw is mijn uitvinding?

Octrooiadviseurs in de regio

Octrooiadviseurs van Octrooicentrum Nederland werken vanuit verschillende locaties door heel Nederland. Een gesprek met een octrooiadviseur vindt in overleg plaats bij ons kantoor in Den Haag, bij uw bedrijf of elders op locatie in Nederland. Vul het aanmeldformulier gesprek met een octrooiadviseur in om u aan te melden voor een gratis spreekuur in de regio. 

Maak een afspraak voor een gratis (online) gesprek

Wilt u liever een gratis adviesgesprek met één van onze octrooiadviseurs op een ander moment? Of staat uw regio er niet bij? Vraag een gratis gesprek aan met het aanmeldformulier gesprek met een octrooiadviseur. Geef hierin het onderwerp van het gesprek aan en de datum waarop u beschikbaar bent. Onze octrooiadviseur neemt binnen enkele werkdagen contact met u op.

Twijfelt u of uw vraag specifiek over octrooien gaat? Bekijk onze octrooipagina voor ondernemers. Of neem direct telefonisch contact met ons op. Bel 088 042 42 42 (kies 2 en dan 3).

Geheimhoudingsplicht

Goed om te weten: onze octrooiadviseurs hebben geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat u vrij met hen kunt spreken over uw idee of uitvinding.

Vragen over octrooien?

Bel 088 042 42 42 (kies 2 en dan 3)

In opdracht van:
  • Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Bent u tevreden over deze pagina?