Informatiemanagement en Data bij RVO

Laatst gecontroleerd op:
4 april 2024
Gepubliceerd op:
13 maart 2019

RVO werkt in een ongelofelijk ingewikkeld werkveld dat praktisch elke dag verandert. En dat werkveld raakt bijna heel Nederland: van melkveehouderijen tot makers van circulaire mobiele telefoons. Voor iedereen verandert de wereld en daarom is het extra belangrijk dat we duidelijke en goed werkende processen hebben.

Nederland beter maken

Dat is waar we het voor doen. Informatievoorziening is onmisbaar, want het maakt onze diensten bereikbaar voor Nederlandse ondernemers. Op maat gemaakte oplossingen worden alleen maar belangrijker. Onze eigen RVO’ers, Nederlandse ondernemers en (semi)overheden gebruiken ze dagelijks voor de meest uiteenlopende zaken. Informatievoorziening en Data zorgt dat subsidies, regelingen en ander overheidsbeleid makkelijk aan te vragen zijn.

RVO is groot, dus de mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Ik vind het heerlijk om samen met mijn stakeholders te zoeken naar de beste oplossingen. 

Dirkjan Franzen
Procesanalist

Jouw nieuwe werkveld

Sommige van onze klanten kunnen niet zelf bepalen of ze met ons in zee gaan. Veel van hen moeten namelijk met ons werken als ze aanspraak willen maken op regelingen, subsidies of andere overheidsdiensten. Daarom is het ontzettend belangrijk dat onze processen goed werken. Onze ondernemers worden niet beter van langdradige processen en Nederland ook niet.

Ik vind het heel fascinerend om mee te denken over de vraag hoe je uitvoeringsprocessen goed neerzet.

Michiel Miedema
Procesanalist

Talentontwikkeling bij RVO

Voor goede mensen moet je goed zorgen. Daarom investeren we hier in het ontwikkelen van jouw talenten. Je kunt trainingen volgen, opleidingen aanvragen en je breed ontwikkelen. Maar het belangrijkste: je kunt hier jezelf zijn en werken aan wat jij belangrijk en leuk vindt.

Ik begon als pure analist, maar inmiddels ben ik team lead van het robotica-team. Er is hier echt ruimte voor mijn talent. 

Jethro Wassen
Procesanalist

Aan de slag als procesanalist? 

Enthousiast? Reageer dan snel op een van de openstaande vacatures bij ons team. Op dit moment zijn we druk op zoek naar nieuwe procesanalisten.

Nieuwsgierig naar de rollen binnen Informatiemanagement bij RVO?

Bekijk dan al onze vacatures op werkenvoornederland.nl

Vragen?

Neem dan contact op via solliciterenrvo@rvo.nl

Bent u tevreden over deze pagina?