Ondernemen met impact in de tuinbouw? Bezoek GreenTech Amsterdam

Gepubliceerd op:
7 mei 2024

Van 11 tot en met 13 juni vindt 'GreenTech Amsterdam' plaats. Biedt u duurzame oplossingen in de tuinbouw? En heeft u interesse in opkomende markten? Kom dan naar het NL Paviljoen op de GreenTechbeurs. Daar staat op dinsdagmiddag 11 juni voor u het combitracks-team klaar. Zij lichten graag uw kansen toe.

Duurzame oplossingen

Op GreenTech Amsterdam staan technologie en innovatie in de tuinbouw centraal. Dit sluit goed aan op de combitracks-aanpak van de overheid, die zich richt op duurzame oplossingen voor de tuinbouw in opkomende markten. Op dinsdagmiddag 11 juni is een team van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig op het NL Paviljoen. Zij leggen u uit wat de aanpak is, en waarom het interessant kan zijn om mee te doen.

Ondernemen met impact in opkomende markten

Een combitrack is ondernemen met impact in opkomende markten. Overheid, bedrijven, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties – in Nederland én in de opkomende markten – slaan de handen ineen om met elkaar (zakelijke) kansen te verzilveren. Samen bieden ze oplossingen in 14 opkomende markten in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Het doel is om de export- en investeringspositie van Nederlandse ondernemers te verbeteren en drempels weg te nemen. Ze dragen ook bij aan economische ontwikkeling in deze landen, bijvoorbeeld door het creëren van waardig werk. Ongeveer de helft van de combitracks richt zich op de tuinbouw.

Netwerkevenement

Naast gratis advies, kunnen geïnteresseerde ondernemers ook meedoen aan een netwerkevenement bij het NL Paviljoen. Deze vindt plaats op dinsdag 11 juni vanaf 16:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst zijn er meerdere landentafels. Hier kunnen ondernemers over de tuinbouwcombitracks doorpraten met medewerkers van de ambassades en RVO-adviseurs. Afsluitend is er een borrel om verder te netwerken.

Meer weten?

Bezoek de GreenTech-website voor informatie en toegangskaarten. Meer informatie over ondernemen met impact in opkomende markten vindt u via ons overzicht van combitracks.

In samenwerking met:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?