Inkoop bij RVO

Laatst gecontroleerd op:
11 januari 2024
Gepubliceerd op:
30 september 2019

Wij kopen elk jaar voor bijna € 400 miljoen in. Dat levert afwisselend en soms onverwacht werk op, met veel ruimte voor professionaliteit en aandacht voor maatschappij en klimaat.

Er zijn 2 inkoopstromen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

  1. Stafafdelingen kopen leveringen en diensten in, van meubilair tot opvang voor dieren.
  2. Lijnafdelingen gebruiken beleidsgelden om opdrachten namens opdrachtgevers – variërend van gemeente of ministerie tot de Europese Unie – aan derden te gunnen.

Wat past bij jou?

De inkoop vindt bij RVO plaats op 2 gespecialiseerde afdelingen: het Inkoopplein en het Inkoop Uitvoeringscentrum EZK (IUC EZK).

Inkoopplein

De medewerkers van het Inkoopplein denken als echte partners van de medewerkers mee bij aanvragen. Zij zijn verantwoordelijk voor alle aan- en inkopen voor bedragen onder € 25.000. Ook zijn zij altijd betrokken bij inkopen binnen raamovereenkomsten met 1 partij.

Op al onze vestigingen zitten medewerkers van het Inkoopplein. Deskundig advies is dus nooit ver weg.

 

Ik pak elke aanvraag op mijn eigen manier aan, onder andere door meteen contact op te nemen met de aanvrager.

Cheryll Lieveld
Inkoper bij het Inkoopplein, RVO

Inkoop Uitvoeringscentrum EZK

De inkoopexperts van het IUC EZK leveren een bijdrage aan de uitvoering van de programma's, projecten en regelingen van RVO, aangezien inkoop daar vaak een onderdeel van is. Hun klanten zijn te vinden op de ministeries van EZK en LNV, plus alle diensten die daaronder vallen, zoals RVO, de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Ook nemen zij grote (Europese) aanbestedingstrajecten en het contractmanagement voor hun rekening.

Door in een vroeg stadium de samenwerking te zoeken, denken ze vanaf het eerste moment met de klant mee. Met accountmanagement en kennisdeling helpen ze de organisatie om professioneel in te kopen. Ook het IUC EZK is op alle vestigingen te vinden, al bevinden de meeste medewerkers ervan zich in Den Haag.

Wie zoeken we voor onze inkoop?

Iedereen die graag doelmatig, rechtmatig, als partner voor de medewerkers en altijd met maximale waarde voor de (eind)klant wil inkopen is welkom! Van startende inkoper tot ervaren aanbestedingsexpert, er is altijd werk dat bij jou past.

Je gaat je bij ons thuisvoelen als je je realiseert dat wij ons werk doen in een breed maatschappelijk en economisch kader: ondernemend, innovatief en agrarisch Nederland helpen om hun dromen te bereiken én te werken aan een toekomst die ondernemend en duurzaam is.

Professioneel zit ik op mijn plek, ik krijg ruimte om mijn werk zelfstandig te doen en ik ben bezig met mijn opleiding NEVI II.

Kim Ngyuen
Inkoper bij het IUC, EZK
Interview Kim Ngyuen van Inkoop

Inkoopvacatures

Is jouw belangstelling gewekt? Kijk dan of er voor jou een geschikte inkoopvacature is. Ga hiervoor naar WerkenvoorNederland.nl.

Vragen?

Neem contact op met het Servicepunt Werken. Dat kan via solliciterenrvo@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?