Versnellingshuis Nederland circulair!

Gepubliceerd op:
10 augustus 2021
Laatst gecontroleerd op:
5 december 2022

Het Versnellingshuis helpt ondernemers de (volgende) stap te zetten in de circulaire economie. Door te inspireren en informeren, in contact te brengen met andere ondernemers of te begeleiden met expertise en kennis. Daarnaast werken het Versnellingshuis ook aan sectorbrede transities.

Het Versnellingshuis bestaat sinds februari 2019 en is een samenwerking van het ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein, MVO Nederland en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder deze website. Wij richten ons op het bedrijfsleven omdat ondernemers de grootste impact realiseren; richting hun afnemers, toeleveranciers en uiteindelijk de consument. Samen met overheid en politiek kunnen we het systeem veranderen, richting een circulaire economie. Daarom bieden we ondernemers niet alleen kennis en inspiratie, maar helpen we hen ook echt stappen te zetten en veranderingen in ketens te realiseren door Matchmaking, Maatwerk en Moonshots.

In de praktijk

Inspiratie opdoen? Lees in onze praktijkverhalen hoe bedrijven aan de slag zijn met de circulaire economie.

Vragen over Circulaire economie?

Neem contact met ons op

Bent u tevreden over deze pagina?