Gesloten voor aanvragen

RVV Sloop - overzicht gemeenten

Laatst gecontroleerd op:
13 februari 2020
Gepubliceerd op:
18 december 2019

U kunt geen nieuwe aanvraag meer doen voor de heffingsvermindering sloop van huurwoningen - RVV Sloop. U kunt nog wel uw investering als gerealiseerde investering aanmelden. De investeringscategorie sloop van huurwoningen geldt vanaf 1 januari 2014 voor gemeenten in de krimpgebieden Zuid-Zeeland, Zuid-Limburg en Noordoost-Nederland, en gebieden in Rotterdam-Zuid.

De investeringscategorie sloop van huurwoningen geldt vanaf 1 januari 2014 voor gemeenten in de krimpgebieden Zuid Zeeland, Zuid Limburg en Noordoost Nederland, en gebieden in Rotterdam Zuid. De gemeenten zijn als volgt:

  • Appingedam, Beek, Beekdaelen, Brunssum, Delfzijl, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Heerlen, Het Hogeland, Hulst, Kerkrade, Landgraaf, Loppersum, Maastricht, Meerssen, Oldambt, Pekela, Simpelveld, Sittard-Geleen, Sluis, Stadskanaal, Stein, Terneuzen, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Veendam, Voerendaal en Westerwolde. (NB. Voorgenomen investeringen binnen het grondgebied van de opgeheven gemeente Menterwolde die uiterlijk op 31 december 2017 zijn aangemeld kunnen na uitvoering aangemeld worden als gerealiseerde investering.)

In Rotterdam-Zuid gaat het om de gebieden Charlois, Feijenoord en IJsselmonde van de gemeente Rotterdam (postcodes 3071 tot en met 3075, 3076 tot en met 3079, en 3081 tot en met 3089).

Met ingang van 1 januari 2017 zijn de volgende gemeenten in de krimpgebieden Noordoost Friesland en de Achterhoek toegevoegd:

  • Aalten, Achtkarspelen, Berkelland, Bronckhorst, Dantumadiel, Doetinchem, Montferland, Noardeast-Fryslân, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Tytsjerksteradiel en Winterswijk.
In opdracht van:
  • Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Bent u tevreden over deze pagina?