Infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden

Gepubliceerd op:
7 augustus 2019

Goede infrastructuur is een voorwaarde voor het functioneren van een economie voor het verbeteren van de levenskwaliteit in een land. U kunt hieraan bijdragen!

Is uw organisatie een bedrijf, ngo, kennis- of overheidsinstelling? En bent u op zoek naar informatie, advies of financieringsmogelijkheden om mee te kunnen werken aan het verbeteren van infrastructuurprojecten in ontwikkelingslanden? Bekijk dan de volgende 3 programma’s voor het ontwikkelen en implementeren van publieke infrastructuurprojecten.

Inspiratie opdoen?

Lees de ervaringen van ondernemers over hun deelname aan infrastructuurprojecten.

Financieringsmogelijkheden

Wilt u als ondernemer bijdragen aan de publieke infrastructuur in een ontwikkelingsland op het gebied van voedselzekerheid, water, seksuele en reproductieve gezondheid of rechten, en klimaat? DRIVE ondersteunt u met subsidie of garantie.

D2B steunt overheden in ontwikkelingslanden en opkomende markten bij de ontwikkeling van een infrastructureel aanbestedingstraject door financiering. U kunt als ondernemer reageren op de openbare aanbestedingen.

ORIO is opgezet voor de ontwikkeling, totstandkoming en uitvoering van publieke infrastructuurprojecten. ORIO is gesloten voor nieuwe aanvragen, maar bij lopende projecten kunt u als ondernemer nog wel reageren op de openbare aanbestedingen.

Hier vindt u een overzicht van alle openbare aanbestedingen van D2B, DRIVE en ORIO voor ondernemers.

Vragen over infrastructuur?

Neem contact met ons op

Bent u tevreden over deze pagina?