Qatar: Bij wie kunt u terecht?

Gepubliceerd op:
1 februari 2021
Laatst gecontroleerd op:
2 februari 2021

Als u zakendoet in het buitenland heeft u weleens hulp nodig van experts ter plaatse. De ambassade in Doha staat klaar voor u als ondernemer. De ambassade maakt ook gebruik van de agrarisch specialisten van de landbouwraad in Riyadh (Saoedi-Arabië).

Heeft u een vraag over zakendoen in of met Qatar? Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen kijken we wat u het beste kan doen.

Kent u de wegen in Qatar al, maar loopt u ergens tegenaan? Of heeft u moeite met bepaalde procedures? Het ambassadenetwerk helpt u dan.

Ambassade in Doha

U vindt de Nederlandse ambassade op de Al Funduq Straat 61, op de 18e verdieping van het Alfardan Office Tower. De ambassade ligt in de moderne wijk West Bay, vlak bij het Al Dafna Park.

Voor uw ondernemersvragen kunt u zich wenden tot de ambassade. U kunt contact opnemen met de ambassade via:

T: +97444954700
E:doh@minbuza.nl

Landbouwteam

Het landbouwteam in Ryadh behartigt ook de economische belangen van de Nederlandse landbouwsector in Qatar. De afdeling informeert over allerlei agrarische zaken. Ook verleent ze zakelijke diensten voor Nederlandse agrarische bedrijven die naar Qatar willen exporteren of al in dit land gevestigd zijn.

Lees op de website Agroberichten Buitenland een interview met de Landbouwraad voor de Golfstaten. Hij vertelt over de kansen en uitdagingen voor Nederlandse agrarisch ondernemers die zaken (willen) doen in de Golfstaten.

Neem contact op met het landbouwteam via:
T: +966114422320
E:riy-lnv@minbuza.nl
W:Landbouwraad Golfstaten

In opdracht van:
  • Ministerie van Buitenlandse Zaken
Bent u tevreden over deze pagina?